Canon LEGRIA HF S10

LEGRIA HF S10

De LEGRIA HF S10 is een HD-camcorder die een professionele beeldkwaliteit combineert met de voordelen van Dual-flashgeheugen. Met de geavanceerde bedieningselementen maakt u ongelooflijk scherpe, gedetailleerde HD-beelden.

Voordelen

  • Canon HD-camerasysteem van 8 MP
  • 32 GB Dual-flashgeheugen
  • Instant AF en optische beeldstabilisator (OIS)
  • Handmatige bedieningsopties
  • Video Snapshot, gezichtsdetectie, Pre REC
  • x.v.Color en 25p
  • Foto's van 8 MP
  • Uitstekend geluid
  • Kleine geavanceerde accessoireschoen
  • Bewerkingssoftware

Meer productinformatie

Bekijk Canon LEGRIA HF S10 in detail

Canon HD-camerasysteem


Met het Canon HD-camerasysteem legt u prachtige beelden vast: de LEGRIA HF S10 is uitgerust met een unieke combinatie van een 8,0-MP Full HD CMOS-sensor, een Canon HD-videolens met 10x optische zoom (filterdoorsnee van 58 mm) en de DIGIC DV III-processor.

Dual-flashgeheugen


Het Dual-flashgeheugen van 32 GB biedt een ruime ingebouwde capaciteit (genoeg voor meer dan 12 uur aan HD-films) plus de mogelijkheid om opnamen te maken op verwisselbare SDHC-geheugenkaarten.

Intelligent opnamen maken


Het unieke Instant AF-systeem van Canon bereikt razendsnel een uiterst nauwkeurige scherpstelling. De optische beeldstabilisator voorkomt bewegingsonscherpte, of het nu om langzame of snelle bewegingen gaat.

Creatieve handmatige bediening


Met de custom key kunt u een van vijf variabelen (waaronder focus, belichting en audioniveau) activeren en aan het instelwieltje toewijzen. Andere geavanceerde functies zijn bijvoorbeeld AGC-beperking (Auto Gain Control, dat meestal aan professionele camcorders is voorbehouden en waarmee de reactiesnelheid bij weinig licht wordt verhoogd of beperkt), zebrapatronen, kleurmaximalisatie en kleurenbalk/testtoon.

Heel eenvoudig prachtige video's maken


Met Video Snapshot neemt u korte videoclips van 4 seconden op; ideaal om later in een afspeellijst te combineren. U kunt dan de montage van clips met een soundtrack naar keuze aan elkaar breien. Met de gezichtsdetectietechnologie worden de instellingen automatisch geoptimaliseerd voor perfecte opnamen van mensen, waarbij tot wel 35 gezichten tegelijk kunnen worden gedetecteerd. Met Pre REC worden ook de 3 seconden voordat u de opnameknop indrukt opgenomen. Zo bent u dus nooit te laat voor de actie.

Kleuropties


DIGIC DV III ondersteunt x.v.Color voor diepere, rijkere tinten bij het afspelen van films op compatibele HD-tv's. Met de 25p-filmmodus maakt u opnamen met de uitstraling van traditionele films en krijgt u betere prestaties bij weinig licht.

Foto's maken


Met de speciale fotomodus kunnen gebruikers fotobeelden met een resolutie van wel 8 Megapixel vastleggen. In de Dual Shot-modus kunt u tijdens video-opnamen foto's tot 6 Megapixel vastleggen. De functie Photo Burst (Fotoreeks) haalt 25 foto's uit een filmopname van een seconde.

Uitmuntende audiofuncties


Via de aansluitingen voor microfoon en hoofdtelefoon kunt u audio van zeer goede kwaliteit opnemen en tegelijkertijd regelen. De handmatige geluidsregeling verruimt de mogelijkheden nog meer.

Flexibele opties


Met een kleine geavanceerde accessoireschoen kunt u allerlei optionele randapparatuur, zoals een microfoon of videolamp, aansluiten.

Software


Voor eenvoudig bewerken en delen is de PIXELA™-software meegeleverd. Met de DW-100 DVD-brander van Canon (afzonderlijk verkrijgbaar) kunt u met één druk op de knop eenvoudig dvd's branden.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LEGRIA HF S10 .