Canon LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Deze compacte, handige camcorder met Wi-Fi- en NFC-functionaliteit maakt video's van uitstekende kwaliteit dankzij de krachtige technologieën die ervoor zorgen dat je video's er op hun best uitzien. Perfect voor het delen van familiemomenten.

Canon LEGRIA HF R76

Voordelen

  • Mooie momenten eenvoudig vastleggen en delen
  • Krachtige technologie voor video van superieure kwaliteit
  • Creatieve beelden eenvoudig vastleggen
  • Fantastisch geluid dat past bij de scène

Meer productinformatie

Bekijk Canon LEGRIA HF R76 in detail

Eenvoudig opnemen en delen


Profiteer van gemakkelijk opnemen en eenvoudige intuïtieve bediening met je vingertop op een groot en helder capacitief touchscreen. Neem gelijktijdig op in AVCHD- en MP4-indeling en maak eenvoudig rechtstreeks verbinding met smartphones en tablets via Wi-Fi met NFC om op afstand opnamen te maken en eenvoudig MP4-bestanden te delen met vrienden of om ze op sociale netwerksites te zetten.

Uitmuntende kwaliteit


Een scala van krachtige technologieën zorgt voor een schitterende Full HD-videokwaliteit, ongeacht wat je aan het opnemen bent. Daartoe behoort een krachtige en geavanceerde 57x zoomlens voor het vastleggen van details op grote afstand met de automatische Zoom Framing Assist om het onderwerp in beeld te houden. Een andere technologie is Intelligent IS om automatisch bewegingen te compenseren en onscherpte te voorkomen.

Creatieve beelden


Creëer dramatische effecten met Slow & Fast Motion-opnamen, voeg grappige effecten toe aan video's met behulp van Touch Decoration of creëer een bepaalde sfeer met Cinema-Look filters. Leg de belangrijke momenten van je kind vast met de geavanceerde Babymodus waarmee foto's van maximaal drie kinderen automatisch in een album worden gesorteerd.

Fantastisch geluid


Laat je video's net zo goed klinken als ze eruitzien met Audio Scene Select, waarbij een keuze uit 5 scènemodi wordt gemaakt en audio-instellingen automatisch worden geoptimaliseerd op basis van de scène die je opneemt.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LEGRIA HF R76.

Full HD

Full HD

Advanced Zoom

Advanced Zoom

Optical Intelligent IS

Optical Intelligent IS

Slow Fast

Opnemen in fast en slow motion

Keep track of your subject at full zoom

Blijf je onderwerp ook met volledige zoom volgen

baby mode

Leg dierbare herinneringen vast

WiFi Cert

Wi-Fi-afstandsbediening en eenvoudig delen

Simplify sharing

Eenvoudig delen

  • LEGRIA HF R76
  • Compact Power Adapter CA-110E
  • Accu BP-727
  • USB-kabel
  • Mini-HDMI-kabel