Het variangle LCD-scherm van de EOS REBEL T5i/EOS 700D gebruiken

ID veelgestelde vraag: 8201769000

Release datum: 05 februari 2013

Oplossing

Nadat u het LCD-scherm hebt uitgeklapt, kunt u menufuncties instellen, Live view-opnamen gebruiken, films opnemen en foto's en films weergeven. U kunt daarbij de richting en hoek van het LCD-scherm wijzigen.

1. Klap het LCD-scherm uit.

2. Wanneer het LCD-scherm is uitgeklapt, kunt u dit naar boven of beneden of naar voren draaien zodat het naar het onderwerp toe is gericht.
De aangeduide hoek is slechts een benadering.

3. Normaal gesproken hebt u het scherm naar u toe gedraaid.

ATTENTIE
Let bij het draaien van het LCD-scherm erop dat u het scharnier niet forceert of breekt.

OPMERKING
  • Klap het LCD-scherm in met het scherm naar binnen gericht wanneer u de camera niet gebruikt. Dit is ter bescherming van het scherm.
  • Wanneer bij het maken van Live View-opnamen of films het LCD-scherm naar het onderwerp toe is gedraaid, wordt er op het scherm een gespiegeld beeld weergegeven.
  • De weergave wordt mogelijk net voor het sluiten van het LCD-scherm uitgeschakeld. Dit is afhankelijk van de hoek van het LCD-scherm.

Geschikte modellen

• EOS 700D