APP

Canon Content Transfer Mobile

Een iOS-app die een iPhone verbindt met de XF605 voor een naadloze overdracht van camerabeelden naar een FTP-server.

Abonnementskosten zijn van toepassing

Snellere, meer gestroomlijnde nieuwsworkflows

Content Transfer Mobile (CTM) is een iOS-app waarmee nieuwsbeelden kunnen worden gedownload naar een iPhone en rechtstreeks kunnen worden geüpload naar een FTP-server van een broadcaststation via 4G/5G of Wi-Fi. Ook biedt de app geavanceerd metadata management.

XF605

Download content van de camera naar de telefoon

Gebruik CTM om de XF605 via Wi-Fi of een compatibele USB-C-kabel te verbinden met een iPhone, en MP4-, XML-, metadata- en audioproxy-bestanden naar de iPhone te downloaden.

Upload content van telefoon naar FTP-server

CTM beheert niet alleen welke lokaal opgeslagen bestanden naar een FTP-server worden geüpload, maar maakt het ook mogelijk om content van de camera te downloaden en deze direct met één handeling naar de server over te zetten voor een efficiëntere workflow.

XF605
XF605

Bewerken van nieuwsmetadata

Een groot voordeel van CTM is dat metadata kunnen worden bewerkt en geïmporteerd voor en na het maken van de opnamen. Het ondersteunt de NewsML-G2-standaard en biedt consistentie en eenvoudige integratie in een broadcast-workflow, evenals bestandsbeheer. XML-bestanden kunnen worden bewerkt in CTM en naar de camera worden geschreven, of metadata die in de camera zijn opgenomen, kunnen ook worden gewijzigd in CTM, zodat gebruikers de contentinformatie kunnen bijwerken voordat ze deze naar de server uploaden.

Gerelateerde producten

 • Professionele videocamera's

  XF605

  Een veelzijdige 4K-videocamera van broadcastkwaliteit die geavanceerde AF, connectiviteit en streaming biedt voor veeleisende producties.
 1. Ondersteunde talen

  Beschikbaar in Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Russisch, Turks, Portugees.

  Compatibiliteit - Canon XF605*

  *De vormgeving van de Canon F605 in deze foto's en videocontent kan afwijken van het commerciële product.