no consumer

PIXMA-printersoftware

Canon stelt een selectie optionele software beschikbaar aan klanten om de ervaring bij het printen met de PIXMA te verbeteren. Op deze pagina vindt u een overzicht van elk software-item en koppelingen om de software downloaden.

Alle software die hieronder staat vermeld is optioneel en kan worden geïnstalleerd en indien nodig daarna weer verwijderd zonder dat dit invloed heeft op de basisprintfuncties van uw PIXMA-printer.

Huidige software

Gebruik de onderstaande koppelingen om beschrijvingen weer te geven voor de huidige reeks beschikbare Canon-software -

My Image Garden

My Image Garden is een handige softwaretoepassing waarmee u eenvoudig uw foto's kunt ordenen en printen. De installatie van My Image Garden is optioneel maar wordt aanbevolen voor de beste resultaten met uw PIXMA-printer.

Uw foto's worden automatisch geordend op een kalender op basis van de datum waarop ze zijn gemaakt. Als u gezichtsherkenning instelt, zoekt My Image Garden automatisch alle foto's op uw PC en ordent deze op basis wie er op de foto staat. Met My Image Garden kunt u eenvoudig fotocollages, kaarten en kalenders maken en printen met de meegeleverde sjablonen.

Full HD Movie Print is een functie van My Image Garden waarmee u uw films op een foto kunt printen. Speel gewoon je HD-movie af en selecteer frames die je als foto wilt printen; je kunt ook frames samenvoegen tot één foto of een aantal clips uitspreiden om er een verhaal van te maken.
Met de Direct Disc Print-functie kun je direct op bedrukbare schijven printen. Met behulp van de meegeleverde sjablonen kunt u uw eigen label ontwerpen op basis van uw favoriete afbeeldingen, en tekst toevoegen. U kunt ook speciale filters toepassen op uw afbeeldingen zoals fisheye, wazige achtergrond en soft focus.

U kunt de nieuwste versie van My Image Garden downloaden door uw product te selecteren op de PIXMA-productpagina. De handige gebruikershandleiding voor My Image Garden kan ook worden gedownload.
My Image Garden is opgenomen in de eerste software-installatie van uw PIXMA-printer.

Quick Menu

Quick Menu is een hulpprogramma waarmee u eenvoudig toepassingen en handleidingen kunt starten die zijn geleverd met uw printer en waarmee u snel toegang hebt tot online productinformatie. De installatie van Quick Menu is optioneel maar wordt aanbevolen voor de beste resultaten met uw PIXMA.

Met My Image Garden kun u ook diavoorstellingen van uw foto's maken via het venster Image Display op het bureaublad.

Houd er rekening mee dat Quick Menu is vervangen door Solution Menu EX.

U kunt de nieuwste versie van Quick Menu downloaden door uw product te selecteren op de PIXMA-productpagina. Er is ook een handige gebruikershandleiding van het Quick Menu beschikbaar om te downloaden.
Quick Menu is opgenomen in de eerste software-installatie van uw PIXMA-printer.

My Printer

My Printer is een softwarehulpprogramma waarmee u de instellingen van uw printer, zoals de papierbron, eenvoudig kunt openen en wijzigen. De installatie van My Printer is optioneel maar wordt aanbevolen voor de beste resultaten met uw PIXMA.

Het hulpprogramma kan ook controleren of er problemen zijn met de installatie van het stuurprogramma en eventuele gevonden problemen verhelpen.
Het geeft eveneens toegang tot informatie over het oplossen van problemen, bijvoorbeeld over hoe u een probleem met vlekkende inkt kunt oplossen.

U kunt de nieuwste versie van My Printer downloaden door uw product te selecteren op de PIXMA-productpagina. My Printer is opgenomen in de eerste software-installatie van uw PIXMA-printer.

Easy-WebPrint EX

Easy-WebPrint EX is een plug-in voor Windows Internet Explorer waarmee u eenvoudig belangrijke gedeelten van websites selecteert en kopieert. Vervolgens plakt u ze in één document, dat u daarna kunt afdrukken. De plug-in beschikt over een afdrukvoorbeeldfunctie, een functie voor selecteren en kopiëren en een functie voor het bewerken van de opmaak.

U kunt de nieuwste versie van Easy-WebPrint EX downloaden door uw product te selecteren op de PIXMA-productpagina. Easy-WebPrint EX is opgenomen in de eerste software-installatie van uw PIXMA-printer.

Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro is een plug-in voor Adobe Photoshop en Digital Photo Professional. Met Easy Photo Print Pro kunt u eenvoudig foto's printen in verschillende stijlen, waaronder foto's zonder witrand op volledige pagina, index, monochroom en Adobe RGB-modus.

U kunt de nieuwste versie van Easy PhotoPrint Pro downloaden door uw product te selecteren op de PIXMA-productpagina.

Canon IJ Network Tool

Met de Canon IJ Network Tool kunt u de netwerkinstellingen van de printer die via een netwerk is aangesloten, installeren, bekijken of configureren.

U kunt de nieuwste versie van Canon IJ Network Tool downloaden door uw product te selecteren op de PIXMA-productpagina.

Creative Park

Creative Park is een online service die iedereen kan gebruiken, en waarmee u uw eigen gepersonaliseerde wenskaarten, kalenders en andere foto- en papieren objecten kunt maken.

Bekijk Creative Park nu!

Print Studio Pro

Print Studio Pro is een plug-in die speciaal is ontworpen voor professionele PIXMA-printers. Raadpleeg voor meer informatie de Print Studio Pro-pagina.

Gearchiveerde software

Gebruik de onderstaande koppelingen om beschrijvingen weer te geven voor oude software die Canon inmiddels heeft vervangen -

Easy-PhotoPrint EX

Houd er rekening mee dat Easy-PhotoPrint EX is vervangen door My Image Garden.

Met Canon's Easy-PhotoPrint EX-software kunt u prachtige foto's afdrukken op een eenvoudige, snelle en leuke manier.
Easy-PhotoPrint EX biedt PIXMA-eigenaren massa's creatieve opties, zoals de mogelijkheid om randloze foto's, albums, kalenders en zelfs fotostickers te produceren.

Alle functies van Easy-PhotoPrint EX zijn beschikbaar in My Image Garden. U kunt deze downloaden door uw product te selecteren op de PIXMA-productpagina.

MP Navigator EX

Houd er rekening mee dat MP Navigator EX is vervangen door My Image Garden.

Met deze toepassingssoftware kunt u foto's en documenten scannen, opslaan en afdrukken. U kunt afbeeldingen ook bewerken of als bijlage toevoegen aan e-mails.

Met MP Navigator EX, kunt u meerdere documenten tegelijk scannen of afbeeldingen scannen die groter zijn dan de glasplaat. U kunt ook gescande afbeeldingen opslaan, ze als bijlage toevoegen aan e-mails of ze bewerken/printen.

Alle functies van MP Navigator EX zijn nu beschikbaar in My Image Garden. U kunt deze downloaden door uw product te selecteren op de PIXMA-productpagina.

CD-LabelPrint

Houd er rekening mee dat CD-LabelPrint nu is vervangen door My Image Garden.

Met CD-LabelPrint creëert u eenvoudig gepersonaliseerde labels voor uw CD's of DVD's met uw eigen afbeeldingen en tekst.

U kunt de nieuwste versie van My Image Garden downloaden door uw product te selecteren op de PIXMA-productpagina.

Solution Menu EX

Houd er rekening mee dat Solution Menu EX nu is vervangen door Quick Menu.

Solution MenuEX biedt eenvoudige toegang tot de gebruikershandleidingen voor uw PIXMA-product en tot software voor het afdrukken van uw foto's.

Alle functies van Solution Menu EX zijn nu beschikbaar in Quick Menu. U kunt dit downloaden door uw product te selecteren op de PIXMA-productpagina.