Rekenmachines

De handrekenmachines, bureaumodellen, kantoorrekenmachines met printer en wetenschappelijke rekenmachines van Canon hebben een stijlvolle vormgeving en zijn geschikt voor elke taak. Canon's rekenmachines combineren eenvoud, stijl en functionaliteit. Meer dan 55% van de rekenmachines is gedeeltelijk gemaakt van gerecycled Canon-productmateriaal. Dit draagt bij aan de duurzaamheid en een perfecte balans tussen maximale stijl en minimale verspilling. Canon's assortiment slanke rekenmachines bevat niet alleen kenmerken en functies voor alledaagse berekeningen, maar ook modellen die werken op zonne-energie en met antibacteriƫle toetsen.

Essential calculators

Basisserie

De basisserie is geĆÆnspireerd door het traditionele vakmanschap van Canon en combineert eenvoud, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Van draagbare modellen in zakformaat tot grotere varianten, deze slimme en stijlvolle lichtgewicht calculators zijn gemakkelijk af te lezen en te gebruiken. Het ideale hulpmiddel voor zakelijke professionals.

Economical calculators

Voordelige serie

Een bescheiden collectie met een handig en duurzaam ontwerp. Deze lichtgewicht modellen zijn gemaakt voor thuis en op kantoor. Ze hebben een gebogen ontwerp en groot gekanteld LCD-scherm dat gemakkelijk af te lezen is.

Scientific calculators

Wetenschappelijk assortiment

Ze zijn klein maar krachtig: de wetenschappelijke calculators van Canon voeren tot wel 610 verschillende wetenschappelijke en statistische bewerkingen uit. Ze zijn ideaal voor professionals, scholieren en studenten, dun en licht, en vormen een eenvoudige oplossing voor complexe problemen.

Printing calculators

Serie met printers

Deze calculators bevatten een snelle en duurzame printeenheid voor duidelijke prints in een of twee kleuren. Het ergonomische toetsenbord en grote scherm vergroten het gemak, waardoor deze modellen perfect zijn voor intensief gebruik op een druk kantoor. De hoge printsnelheden zorgen voor productieve prestaties.

K Series

K-serie

De K-serie in felle kleuren is Canon's nieuwste calculator waarbij de nadruk ligt op kleur. De calculators uit de K-serie beschikken over standaard zakelijke functies en zijn vervaardigd van gerecyclede materialen van Canon-producten, waardoor ze passen op iedere werkplek.

X-Series calculators

X-serie

Canon's bekroonde X-serie biedt calculators met een baanbrekend ontwerp. Er is keuze uit professionele calculators, modellen met printers, multifunctionele gadgets en meer. Perfect als mooi cadeau of stijlvol kantooraccessoire.

Zoeken naar eerdere calculatormodellen

Zoek naar specificaties en informatie over compatibele accessoires voor eerdere calculatormodellen in Canon's productenarchief.