Canon - Nieuwe releases

Nieuwe releases Quadient Inspire en Objectif Lune Connect 

Momenteel ervaren organisaties een groeiend aantal uitdagingen, zoals bijvoorbeeld afdelingssilo's, legacy systemen, veranderende wet- en regelgeving, toenemende aantallen (communicatie) kanalen en omgaan met Big Data. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden is het van belang om een duidelijke klantcommunicatie strategie te ontwikkelen. De expertise van Canon en het CCM software portfolio ondersteunen organisaties bij de creatie van deze strategie, met als doel optimale communicatie richting de klanten en medewerkers. Door digitalisering en automatisering worden werkprocessen rondom communicatie efficiënter en meer compliant ingericht. Echter iedere organisatie heeft zijn eigen wensen en behoeftes, daarom heeft Canon een breed aanbod van producten en diensten en inhoudelijke experts om vragen rondom (uitgaande) klantcommunicatie te beantwoorden. Binnen het CCM software portfolio levert Canon Nederland o.a. Quadient Inspire en Objectif Lune Connect. 

Objectif Lune Connect 

Deze suite bestaat uit PlanetPress Connect en PReS Connect, de nieuwe versie 2018.1 introduceert naast een aantal nieuwe functionaliteiten tevens een nieuwe manier van release nummering en planning. Dit houdt in dat er iedere 6 maanden een nieuwe release komt (April en Oktober) waardoor er een voorspelbare roadmap is waarop organisaties hun IT kalender kunnen aanpassen. De functionele verbeteringen in de nieuwe versie zitten met name op het gebied van verbeterde gebruikservaring en in de creatie van verschillende output formaten. Via onderstaande links kunt u meer lezen over de nieuwe versie 2018.1. 

PlanetPress Connect 2018.1 

PReS Connect 2018.1 

Quadient Inspire

Deze suite bestaat o.a. uit Inspire Designer, Inspire Interactive, Inspire Dynamic Communications, Inspire Production, Inspire Content Manager. Verschillende modules die, vaak in combinatie met andere CCM software, worden ingezet om optimale omnichannel klantcommunicatie te ontwikkelen, te beheren en uit te sturen. De grote voordelen van R12 zitten o.a. in de integratie van de verschillende modules binnen R12, waardoor R12 het meest geïntegreerde technologieportfolio is in de CCM markt. Tevens zijn er duizenden manuren R&D ingezet om de gebruikerservaring van de software te verbeteren. Uiteindelijk is het doel van R12 om vanuit technologisch perspectief een optimale Customer Experience voor organisaties te realiseren en zo de klantbeleving te verhogen. 

Meer informatie over Quadient Inspire R12 kunt u hier zien.