Managed Print Services op maat gemaakt voor uw business

Uw bedrijf kan pas alle voordelen van MPS-oplossing benutten wanneer de oplossing op maat is gemaakt en voldoet aan al uw specifieke behoeften.

Canon's MPS-deskundigen hebben uitzonderlijke expertise en zijn marktleiders in de industrie en kunnen u een printbeheeroplossing op maat bieden waarmee u volledige controle hebt over uw drukwerk, van ontwerp en uitvoering tot de voortdurende ondersteuning en het beheer.

Met Canon's op maat gemaakte Managed Print-oplossing, kunt u er zeker van zijn dat uw organisatie kan profiteren van het hoogste serviceniveau, toonaangevende technologie en duurzame bedrijfswaarde.

Waarom kiezen voor Canon?

Canon werkt samen met klanten om een MPS-oplossing te verzorgen die uitstekende waarde en uitmuntend beheer biedt. Canon combineert de juiste mensen, technologie en processen voor het verlenen van een service waarmee u een efficiënte, flexibele en kosteneffectieve printomgeving kunt creëren.

Canon is echter ook zeer deskundig op het gebied van de implementatie en een soepele overgang. U kunt op ons rekenen: wij hebben de draagwijdte, het bereik en de expertise om het mogelijk te maken.
En hier blijft het niet bij; dankzij voortdurende verbetering kan de service die Canon aan uw organisatie levert de kosten verlagen en de productiviteit verbeteren, nu en op de lange termijn, zelfs als uw bedrijf groeit en de behoeften veranderen.

“We hadden wel een algemeen idee van wat we wilden, maar we wisten nog niet hoe we het moesten bereiken. Dankzij de ervaring die Canon heeft met het implementeren van een reeks verschillende oplossingen voor andere klanten, kwamen wij tot de juiste oplossing.”

East Lothian Council, Schotland

De voordelen voor

Canon's aanpak

Profiteer van snellere printprocessen, efficiëntere workflows en lagere uitgaven in vijf stappen.