Voordelen van Managed Print Services

Papieren en elektronische documenten vormen een integraal onderdeel van de hedendaagse zakelijke communicatie. De productie van documenten vormt echter een grote kostenpost, tot wel 3% van de inkomsten.

Volgens onderzoek* zijn printkosten voor slechts 20% zichtbaar. Als u niet op de hoogte bent van de daadwerkelijke kosten op dit gebied, of over onvoldoende bronnen of expertise beschikt om ze te achterhalen, dan kan Canon Managed Print Services u hierbij helpen.

*All Associates Group, Inc, 2012

Papieren en elektronische documenten vormen een integraal onderdeel van de hedendaagse zakelijke communicatie. De productie van documenten vormt echter een grote kostenpost, tot wel 3% van de omzet.

Volgens onderzoek* zijn slechts 20% van de printkosten direct zichtbaar. Als u niet op de hoogte bent van de daadwerkelijke kosten op dit gebied, of over onvoldoende bronnen of expertise beschikt om ze te achterhalen, dan kan Canon Managed Print Services u hierbij helpen.

*All Associates Group, Inc, 2012

Verlaag uw kosten

Met Canon Managed Print Services werken wij met u samen om te achterhalen hoeveel u uitgeeft aan printen en waar u uw geld uitgeeft. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt voor het ontwerpen van een printoplossing die kosten verlaagt en efficiëntie verhoogt. Canon MPS heeft er zelfs al toe bijgedragen dat klanten printkosten met maar liefst 60% konden verminderen. Via regelmatige beoordelingen zorgt Canon ervoor dat uw ROI wordt bereikt en dat er aan uw doelstellingen wordt voldaan, nu en op de lange termijn.

Productiviteit verhogen

Door uw printopdrachten te laten beheren, komt kostbare tijd van uw personeel vrij, waardoor ze zich op belangrijke zakelijke activiteiten kunnen richten. Canon MPS zorgt ervoor dat apparaten worden gebruikt op het optimale niveau voor verbeteringen van de bedrijfsprocessen met als gevolg een verbetering in de productiviteit van uw hele organisatie.

Beveiliging verbeteren

Daar inbreuk op de veiligheidsvoorschriften schade aan uw merk kan toebrengen en tot boetes kan leiden, heeft het beschermen hiervan positieve effecten op de lange termijn. Een Canon MPS-audit kan aan het licht brengen waar de eindpuntprintbeveiliging in uw infrastructuur kan worden verbeterd. Vervolgens kunnen verbeteringen worden geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat informatie niet toegankelijk is voor onbevoegden. Bovendien kan regelgeving zo worden nageleefd.

Duurzaamheid verhogen

Door uw printinfrastructuur te rationaliseren en u te helpen bij het veranderen en controleren van printgedrag, helpt Canon MPS u de productie van afval en het energie- en papierverbruik van uw apparaten te verminderen. Dankzij onze regelmatige controles om de impact op het milieu te bepalen en de nieuwste Canon-technologieën helpen wij u uw ecologische voetafdruk te verkleinen op de lange termijn.

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout