EVENEMENT

Hybride toetsen | Het beste van twee werelden

Een evenement van Canon & Ans Exam, Dinsdag 4 oktober 2022, Brabantlaan 2 in ’s-Hertogenbosch

Hybride toetsen | Het beste van twee werelden

De voordelen van hybride toetsen

Digitaal toetsen bespaart administratief werk, maakt het analyseren van resultaten eenvoudig en biedt studenten digitaal inzage in resultaten. Daar staat tegenover dat toetsen op papier soms juist noodzakelijk is; omdat er niet voldoende toetszalen met vaste PC’s zijn of omdat sommige toetsvragen beter beantwoord kunnen worden op papier dan digitaal. Denk hierbij aan toetsen met tekeningen, schetsen of berekeningen. Maar hoe kunt u digitaal toetsen en toetsen op papier op een efficiënte, flexibele en veilige manier met elkaar combineren?

Canon Camera

Kansen ontdekken

Sluit aan bij Hybride toetsen | Het beste van twee werelden op dinsdag 4 oktober a.s. op het hoofdkantoor van Canon in ‘s-Hertogenbosch en ontdek het beste van beide werelden. Samen met Ans Exam organiseren we dit evenement en presenteren we die middag onze gezamenlijke slimme hybride toetsdienst. Meld u kosteloos aan:

Hybride toetsdienst van Ans Exam en Canon

Met de slimme hybride toetsdienst van Ans Exam en Canon krijgt u grip op de gehele toets-logistieke keten. Toetsen worden op een veilige manier zowel digitaal als op papier afgenomen. Het nakijken en de inzage wordt digitaal afgehandeld. Ook voor papieren toetsen.

Mis het niet

Meld u aan voor Hybride toetsen | Het beste van twee werelden

Programma

Tijdens Hybride toetsen | Het beste van twee werelden delen de Technische Universiteit Delft, Hogeschool Windesheim en Erasmus Universiteit Rotterdam hoe zij werken met de hybride toetsdienst van Ans Exam en Canon. Bovendien lichten zij toe hoe uw organisatie deze oplossing eenvoudig kan implementeren.

 13.00 uur
Ontvangst met lunch
 13.45 uur
Welkom door Canon & Ans Exam
    Peter Sampers, Business Development Manager Canon Business Services & Youp Horst, Head of team Customer Ans Exam
 14.00 uur
Digitaal nakijken op één en dezelfde manier, digitaal en papier
    Merel Piekaar, Blended Learning Developer, Technische Universiteit Delft
 14.40 uur
Nieuw digitaal toets systeem, maar hoe zit het met papieren toetsen?
    Louis Klomp, Docent AD E-Commerce & Lieke Stroomberg, Medewerker Tentamenorganisatie Social Work, Hogeschool Windesheim
 15.20 uur
Pauze
 15.50 uur
Op grote schaal toetsen; digitaal en op papier
    Lotte Kiewiet, Toetscoördinator Erasmus Universiteit Rotterdam
 16:30 uur
Borrel en afsluiting

Canon Camera

Technische Universiteit Delft

Digitaal nakijken op één en dezelfde manier, digitaal en papier

Merel Piekaar, Blended Learning Developer bij Technische Universiteit Delft bespreekt de aanpak van pionieren met nieuwe dienstverlening om het volledige toets proces voor digitaal en papier binnen de faculteit 3mE opnieuw vorm te geven. Ervaar de snelheid waarmee de TU Delft implementeert, lessons learned en next steps.

Canon Camera

Hogeschool Windesheim

Nieuw digitaal toets systeem, maar hoe zit het met papieren toetsen?

Recent heeft Hogeschool Windesheim gekozen voor het digitale toets systeem van Ans Exam. Maar naast digitaal toetsen wordt nog een groot deel van de toetsen op papier afgenomen. Louis Klomp, Docent E-Commerce en Business Information Coördinator praat u bij over hoe Hogeschool Windesheim deze toets logistieke uitdaging heeft aangepakt in de transitie van papier naar digitaal.

Canon Camera

Erasmus Universiteit Rotterdam

Op grote schaal toetsen; digitaal en op papier

Lotte Kiewiet, Toetscoördinator bij Erasmus Universiteit Rotterdam licht toe hoe de Erasmus Universiteit omgaat met complexere toetsen met veel formules, tekeningen of berekeningen, maar ook met grote aantallen studenten, waar veel computercapaciteit voor nodig is. Welke stappen heeft de Universiteit hiervoor ondernomen en voorzien zij voor de nabije toekomst?

Over Ans Exam

The satisfying grading platform is een nakijkplatform voor hybride, digitale en papieren toetsen. Docenten besparen tijd, terwijl studenten betere feedback ontvangen.

Ans Exam is ontworpen om papieren, digitale en hybride toetsen te ondersteunen. Met een druk op de knop zet u een digitale toets om in een face-to-face examen en vice versa. Het maakt niet uit wat voor soort toets u aflegt, online nakijken is altijd beschikbaar om uw administratieve last te verminderen en de samenwerking te vergroten.

Canon Camera

Over Canon

Canon Exam Services omvat alle diensten die het toets proces, voor zowel papieren- als digitale toetsen van begin tot eind veilig, betrouwbaar en audit-proof maken. Onder regie van de Exam Portal sturen wij uw gehele toets proces aan. Canon levert een unieke combinatie van software en diensten waarmee uw toets logistieke proces gestandaardiseerd wordt.

Canon Camera

Route

Hybride toetsen | Het beste van twee werelden vindt plaats op het hoofdkantoor van Canon Nederland in ’s-Hertogenbosch.

Adres
Canon Nederland N.V.
Brabantlaan 2
5216 TV ’s-Hertogenbosch

Klik hier voor de routebeschrijving.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer