EVENEMENT

Hybride toetsen | Het beste van twee werelden – editie 2023

Een evenement van Canon & Ans Exam, donderdag 5 oktober 2023, Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch

Waarom Hybride toetsen?

Digitaal toetsen bespaart administratief werk, maakt het analyseren van resultaten eenvoudig en biedt studenten digitaal inzage in resultaten. Daar staat tegenover dat toetsen op papier soms juist noodzakelijk is; omdat er niet voldoende toetszalen met vaste PC’s zijn of omdat sommige toetsvragen beter beantwoord kunnen worden op papier dan digitaal.

Tijdens Hybride toetsen | Het beste van twee werelden leert u hoe u digitaal toetsen en toetsen op papier op een efficiënte, flexibele en veilige manier met elkaar kunt combineren. Ook gaan we tijdens deze middag in op de invloed van technologische ontwikkelingen, veranderend onderwijs, digitalisering en regelgeving en wat dit alles betekent voor de wereld van toetsen in 2030.

Blauwe afbeelding met digitale icoontjes en een laptop

Ontdek de toekomst van toetsen

Sluit aan bij Hybride toetsen | Het beste van twee werelden op donderdag 5 oktober a.s. in de Verkadefabriek in ‘s- Hertogenbosch. In één middag vol kennis en inspiratie ontdekt u samen met ons de toekomst van toetsen. Meld u direct aan:

Hybride toetsdienst van Ans Exam en Canon

We organiseren Hybride toetsen samen met Ans Exam. Tijdens dit evenement presenteren wij onze slimme hybride toetsdienst waarmee u uw gehele toetsproces kunt aansturen. Hierdoor bent u in staat om geautomatiseerde en handmatige beoordeling te integreren – snel, efficiënt en nauwkeurig. We gaan ook in op onze toekomstvisie op hybride toetsen en geven samen met u deze visie verder vorm in een interactieve future vision sessie.

Programma

 13.00 uur
Ontvangst met lunch
 13.45 uur
Roadmap Canon & Ans Exam 2023-2024
    Peter Sampers, Business Development Manager Canon Business Services & Johan van den Heuvel, Head of Business Ans Exam
 14.15 uur
Totale ketenautomatisering voor schriftelijke- en digitale tentamenlogistiek, roostering en surveillance bij Tilburg University
    Tim Evers, Manager Digitaal Toetscentrum, Tilburg University
 14.45 uur
Pauze
 15.15 uur
Interactieve Future vision-sessie – Hoe ziet de wereld van hybride toetsen eruit in 2030?
    William Hagen, Marketing Manager, Ans Exam
 16.45 uur
Optimalisatie van het tentamenlogistieke proces met smartlockers bij de Technische Universiteit Delft
    Merel Piekaar, Blended Learning Developer bij Technische Universiteit Delft
 17.00 uur
Borrel en afsluiting

MIS HET NIET

Meld u aan voor Hybride toetsen | Het beste van twee werelden

Tilburg University

TILBURG UNIVERSITY

Totale ketenautomatisering voor schriftelijke- en digitale tentamenlogistiek, roostering en surveillance bij Tilburg University

Tim Evers, Manager Digitaal Toetscentrum Tilburg University, licht de reis toe die Tilburg University de afgelopen periode heeft afgelegd om de volledige toetsketen van roostering, tentamenlogistiek en surveillance te automatiseren voor het digitale- én schriftelijke tentamenproces. Tim zet uiteen hoe het huidige tentamenproces blijft doorlopen terwijl bestaande kernapplicaties worden uit gefaseerd en vervangen door compleet nieuwe softwaremodules zoals een rooster-, ondersteuning tentamenlogistiek- en surveillantenmodule. Door een volledige integratie van alle tentamen gerelateerde applicaties ontstaat maximale controle, continuïteit en efficiëntie.

Laptop met digitale iconen

INTERACTIEVE SESSIE

Future visioning: hoe ziet de wereld van toetsen eruit in 2030?

Tijdens deze interactieve en creatieve sessie denken we samen na over de toekomst van hybride toetsen. We bespreken de ontwikkelingen op het gebied van toetsen in het onderwijs en praten over de toekomst van toetsen op papier. Hoe ziet hybride toetsen eruit in 2030? Wordt er überhaupt nog op papier getoetst? Welke onderwijskundige ontwikkelingen hebben hier invloed op? Hoe ziet de ideale toekomst eruit? Deze visie werken we in groepen uit tot een ‘future vision’.

TU-Delft-building-photo-by-Frank-van-Schadewijk

TECHNISCHE UNIVERSITEIT DELFT

Optimalisatie van het tentamenlogistieke proces met smartlockers bij de Technische Universiteit Delft

Merel Piekaar, Blended Learning Developer bij TU Delft licht toe hoe het afleveren en ophalen van tentamens optimaal beveiligd wordt en onafhankelijk is van openingstijden van een logistiek punt door de bezorging van tentamens in smartlockers. Door integratie van het lockersysteem met de huidige Exam portal wordt een veilige 1-op-1 communicatie gegarandeerd met de docent/tentamenorganisatie. Hierdoor komen tentamens nooit in verkeerde handen terecht en zijn ze altijd veilig opgeslagen.

Over Ans

The satisfying assessment platform is een nakijkplatform voor hybride, digitale en papieren toetsen. Docenten besparen tijd, terwijl studenten betere feedback ontvangen.

Ans is ontworpen om papieren, digitale en hybride toetsen te ondersteunen. Met een druk op de knop zet u een digitale toets om in een papieren toets en vice versa. Het maakt niet uit wat voor soort toets u aflegt, online nakijken is altijd beschikbaar om uw administratieve last te verminderen en de samenwerking te vergroten.

Satisfying grading platform Ans

Over Canon

Canon Exam Services omvat alle diensten die het toetsproces, voor zowel papieren- als digitale toetsen van begin tot eind veilig, betrouwbaar en audit-proof maken. Onder regie van de Exam Portal sturen wij uw gehele toets proces aan. Canon levert een unieke combinatie van software en diensten waarmee uw toets logistieke proces gestandaardiseerd wordt.

Canon Camera
Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch

ROUTE

Verkadefabriek ‘s-Hertogenbosch

Hybride toetsen | Het beste van twee werelden vindt plaats bij de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch.

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD ’s-Hertogenbosch

Vanaf het station is het 10 minuten lopen naar de Verkadefabriek. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren achter het pand (P1), aan de Tramkade (P2) en aan de Veemarktweg (P3). Bij vertrek na het evenement ontvangt u van ons een gratis uitrijkaart.

Klik hier voor meer route informatie.

CONTACT

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Gerelateerde oplossingen

  • Print & Bezorg

    Canon biedt u met Print & Bezorg de makkelijke en snelle printdienst voor thuis. Met deze dienst laat u eenvoudig documenten door Canon printen en binnen één dag bij u thuis bezorgen.

  • Canon Exam Services

    Canon Exam Services omvat alle diensten die het tentamenproces (zowel voor papieren toetsen als digitaal) veilig, betrouwbaar en audit-proof maken.

  • Uniek print- en betaalgemak met de Campus Print app

    Canon tilt het gebruiksgemak in het onderwijs van printen en betalen op een multifunctionele printer naar een nóg hoger niveau met de Campus Print app.

Ontdek meer