CASE STUDY

Brightlands Venture Partners in the picture!

Kleurrijke en duidelijke infographics passend bij de huisstijl vertellen jouw verhaal

Infographic Brightland Venture Partners


De infographics overstijgen onze verwachtingen en worden veelvuldig gebruikt

Lex Westbroek, Investment Analist, Brightlands Venture Partners

Een investeerder in ecosystemen

The Creative Hub biedt creatieve in-house dienstverlening aan de Brightlands Chemelot Campus waar in totaal meer dan honderd organisaties deel van uitmaken. Zo verzorgt de studio campagnes, concepten, presentaties, signing opdrachten, video’s, fotografie en animaties voor diverse opdrachtgevers. Door in huis aanwezig te zijn op de campus, ontstaan er korte lijnen, weten klanten ons snel te vinden en is de studio het creatieve verlengstuk van de campus.

Brightlands Venture Partners is een onafhankelijke regionale venture capital fondsmanager in het zuiden van Nederland met een focus op smart materials, life sciences en agrifood. Zij ondersteunen innovatieve bedrijven die passen in het ecosysteem van de Brightlands campussen en geloven dat nabijheid ertoe doet.
De filosofie van het bedrijf is dat hun portefeuillebedrijven een grotere kans op succes hebben en een kortere time-to-market door interactie met het Brightlands-ecosysteem. Het doel is om duurzame bedrijven te versnellen die van invloed zijn op wereldwijde milieu- en gezondheidsuitdagingen. The Creative Hub visualiseerde waar Brightlands Venture Partners voor staat.

Infographic Brightland Venture Partners – hier staan zij voor

Informatie visualiseren

Brightlands Venture Partners heeft The Creative Hub als creatieve partner gevraagd om twee infographics te ontwikkelen. Enerzijds voor onbekende relaties om te laten zien waar het bedrijf voor staat (zie bovenstaande visual) en anderzijds voor bekende relaties om met behulp van een track record te laten zien wat zij reeds bewerkstelligd hebben (zie onderstaande visual).

De opdracht was om kleurrijke en duidelijke infographics te maken die het verhaal vertellen en aansluiten bij de huisstijl. The Creative Hub heeft hier vanuit de aangeleverde documentatie van de klant de juiste informatie gefilterd en visueel tot uiting gebracht in deze infographics. Het eindresultaat wordt op de dag van vandaag nog veelvuldig door Brightlands Venture Partners gebruikt.

Infographic Brightland Venture Partners – dit hebben zij reeds bewerkstelligd

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

Nice to meet you! Heb je vragen over onze dienstverlening of kunnen we je wellicht al direct helpen met een communicatie-uiting?
-->