Catalogus

Download hieronder uw catalogus

Canon biedt een groot assortiment aan printmedia, geschikt voor alle soorten printsystemen.

Canon biedt een groot assortiment aan printmedia, geschikt voor alle soorten printsystemen. Zwart-wit, kleur, groot- en kleinformaat, voor een breed en nog steeds groeiend scala aan toepassingen. Canon’s printmedia, toner, inkten en consumables zijn uitgebreid getest en goedgekeurd om een consistente kwaliteit en waarde te bieden. De online versie is altijd up-to-date. Kies de catalogus welke voor u van toepassing is voor een actueel overzicht van ons assortiment.

Om u te helpen met het inrichten van ruimtes en routings volgens de normen van Social Distancing, hebben wij alle hiervoor geschikte printmedia voor u samengebracht: “Printmedia voor het creëren van “Social Distancing”. Een unieke en ongeëvenaard aanbod in printmedia-oplossingen!

Ontdek hier de mogelijkheden.

De Rigid Media Box

Canon Imaging Supplies beschikt over een breed assortiment plaatmaterialen voor klanten met een UV-flatbedprinter.

Lees meer >


PVC-vrije media Large Format Graphics (LFG)

Bekijk ons aanbod in PVC-vrije media voor Groot Formaat Grafische toepassingen en ontdek hoe u de milieu-impact van de productie en gebruik van groot formaat grafische communicatie kunt reduceren.

Brochure PVC-vrije LFG media


Water resistant media voor imagePROGRAPH series

Watergebaseerde inkjet media ondergaan een speciale behandeling die buitentoepassingen mogelijk maken.

Lees meer in de Canon Water Resistant Media Series- Technology Guide. >


Canon grootformaat media

Onze grootformaat rollen hebben een nieuw fris uiterlijk, klaar om verder te bouwen aan de toekomst. 

Ontdek  >

Media & Advies

De Canon Media Guide is een fantastische tool om snel en gemakkelijk de gewenste mediakwaliteit te vinden. U start vanuit het type machine waarmee u gaat printen en vervolgens vanuit het type substraat of toepassing waar u naar op zoekt. Nieuw in de mediaguide is dat u voortaan ook kunt zoeken naar PVC-vrije kwaliteiten. Met behulp van de Canon Media Guide kunt de bijbehorende kleurprofielen en productdatasheets downloaden.

De productinformatie in de Media Guide is altijd up-to-date, daarmee heeft u altijd de meest actuele informatie binnen handbereik.

Duurzaam ondernemen

Bij Canon staat duurzaam ondernemen centraal in de bedrijfsvoering. Daarom wijden wij in alle catalogi ook graag een hoofdstuk aan hoe wij de Canon filosofie ‘Kyosei’ in de praktijk brengen in relatie tot papier en grondstoffengebruik.

Leveringsvoorwaarden en aanvullende informatie

In alle catalogi vindt u aanvullende informatie met betrekking tot onze leveringsvoorwaarden en onze tarieven voor expresse zendingen.