Catalogus

Download hieronder uw catalogus

Canon biedt een groot assortiment aan printmedia, geschikt voor alle soorten printsystemen.

Canon biedt een groot assortiment aan printmedia, geschikt voor alle soorten printsystemen. Zwart-wit, kleur, groot- en kleinformaat, voor een breed en nog steeds groeiend scala aan toepassingen. Canon’s printmedia, toner, inkten en consumables zijn uitgebreid getest en goedgekeurd om een consistente kwaliteit en waarde te bieden. De online versie is altijd up-to-date. Kies de catalogus welke voor u van toepassing is voor een actueel overzicht van ons assortiment.

Media & Advies

De Océ Media Guide is een fantastische tool om snel en gemakkelijk de gewenste mediakwaliteit te vinden. U start vanuit het type machine waarmee u gaat printen en vervolgens vanuit het type substraat (gecoat papier, vinyl, canvas, textiel etc). Nieuw in de mediaguide is dat u voortaan ook kunt zoeken naar geschikte mediakwaliteiten vanuit de gewenste toepassing. Tevens kunt u via de Océ Media Guide de bijbehorende kleurprofielen en datasheets downloaden, een unieke en door klanten zeer gewaardeerde service.
De producten in de Media Guide worden dagelijks up to date gehouden, ook bij introductie van nieuwe producten. Daardoor is altijd de meest actuele informatie voorhanden.

Duurzaam ondernemen

Bij Canon staat duurzaam ondernemen centraal in de bedrijfsvoering. Daarom wijden wij in alle catalogi ook graag een hoofdstuk aan hoe wij de Canon filosofie ‘Kyosei’ in de praktijk brengen in relatie tot papier en grondstoffengebruik.

Leveringsvoorwaarden en aanvullende informatie

In alle catalogi vindt u aanvullende informatie met betrekking tot onze leveringsvoorwaarden en onze tarieven voor expresse zendingen.