Catalogus

Download hieronder uw catalogus

Canon biedt een groot assortiment aan printmedia, geschikt voor alle soorten printsystemen.

Canon biedt een groot assortiment aan printmedia, geschikt voor alle soorten printsystemen. Zwart-wit, kleur, groot- en kleinformaat, voor een breed en nog steeds groeiend scala aan toepassingen. Canon’s printmedia, toner, inkten en consumables zijn uitgebreid getest en goedgekeurd om een consistente kwaliteit en waarde te bieden. De online versie is altijd up-to-date. Kies de catalogus welke voor u van toepassing is voor een actueel overzicht van ons assortiment.

In de catalogus Grafisch Digitaal vindt u ons complete aanbod in printmedia voor de Grafische Digitale markt: houtvrij gestreken en ongestreken kwaliteiten, gekleurd papier, zelfklevend en kunststoffen, zelfkopiërend, karton- en omslagsoorten en diverse supplies voor binden en afwerken.

Klik hier voor de catalogus.

Om u te helpen met het inrichten van ruimtes en routings volgens de normen van Social Distancing, hebben wij alle hiervoor geschikte printmedia voor u samengebracht: “Printmedia voor het creëren van “Social Distancing”. Een unieke en ongeëvenaard aanbod in printmedia-oplossingen!

Ontdek hier de mogelijkheden.

Ontdek de perfecte match voor al uw grootformaattoepassingen in onze gloednieuwe collectie voor visuele communicatiemedia

Vraag hier uw eigen exemplaar aan

Top Colour printmedia: Tijd om te schitteren!

Het Top Colour papierassortiment biedt een consistente printkwaliteit met scherpe tekstdetails en briljante kleuren, die uw boodschap laten schitteren! Het vernieuwde assortiment is getest en beschikbaar in 80 tot en met 400 gram. Het Top Colour Zero is bovendien CO2-neutraal, van productie tot levering. Vraag vrijblijvend een map aan met geprinte voorbeelden.

Brochure Top Colour printmedia >

Vraag de samplemap aan >

 

Printmedia voor Veilige Verkiezingen

In deze brochure presenteren wij een selectie van printmedia die kunnen worden gebruikt voor het tijdelijk inrichten van stemlokalen zodat daar veilig en Corona-proof kan worden gestemd.

Printmedia voor Veilige Verkiezingen >

 

Sample map PVC-vrije media

Canon biedt een scala aan PVC-vrije media voor grootformaat grafische producties, zoals poster- en bannermaterialen, laminaten, behang- en plaatmaterialen.

Vraag de samplemap aan >

 

Window Graphics sample map

Canon heeft haar veelzijdige assortiment printmedia voor raamdecoratie samengebracht in een handig mapje met geprinte voorbeelden: transparant, one-way-vision, wit-opaak en easy apply, waaronder ook PVC-vrije soorten.

Vraag de samplemap aan >


Slip-ratings van printmedia bij vloerstickers

Bij vloersignage zijn de R-waardes, ofwel de slip-ratings van printmedia een belangrijk aandachtspunt van veiligheid. Hier leggen we de verschillen uit tussen deze R-waardes en adviseren we je over de toepassingen in verschilende omgevingen.

Brochure slip-ratings >


PVC-vrije media Large Format Graphics (LFG)

Bekijk ons aanbod in PVC-vrije media voor Groot Formaat Grafische toepassingen en ontdek hoe u de milieu-impact van de productie en gebruik van groot formaat grafische communicatie kunt reduceren.

Brochure PVC-vrije LFG media


Heavy Weight-monstermap

Wilt u op zwaarder materiaal printen? Speciaal voor de Canon imagePRESS-systemen heeft Canon media met kartongewichten tot 400 gram in ongestreken papier, gestreken papier en sulfaatkarton. Benieuwd naar deze materialen? Vraag de Heavy Weight-monstermap aan.

Vraag de monstermap aan >


De Rigid Media Box

Canon Imaging Supplies beschikt over een breed assortiment plaatmaterialen voor klanten met een UV-flatbedprinter.

Lees meer >


Canon grootformaat media

Onze grootformaat rollen hebben een nieuw fris uiterlijk, klaar om verder te bouwen aan de toekomst. 

Ontdek  >

Media & Advies

De Canon Media Guide is een fantastische tool om snel en gemakkelijk de gewenste mediakwaliteit te vinden. U start vanuit het type machine waarmee u gaat printen en vervolgens vanuit het type substraat of toepassing waar u naar op zoekt. Nieuw in de mediaguide is dat u voortaan ook kunt zoeken naar PVC-vrije kwaliteiten. Met behulp van de Canon Media Guide kunt de bijbehorende kleurprofielen en productdatasheets downloaden.

De productinformatie in de Media Guide is altijd up-to-date, daarmee heeft u altijd de meest actuele informatie binnen handbereik.

Duurzaam ondernemen

Bij Canon staat duurzaam ondernemen centraal in de bedrijfsvoering. Daarom wijden wij in alle catalogi ook graag een hoofdstuk aan hoe wij de Canon filosofie ‘Kyosei’ in de praktijk brengen in relatie tot papier en grondstoffengebruik.

Leveringsvoorwaarden en aanvullende informatie

In alle catalogi vindt u aanvullende informatie met betrekking tot onze leveringsvoorwaarden en onze tarieven voor expresse zendingen.

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout