Catalogus

Download hieronder uw catalogus

Canon biedt een groot assortiment aan printmedia, geschikt voor alle soorten printsystemen.

Canon biedt een groot assortiment aan printmedia, geschikt voor alle soorten printsystemen. Zwart-wit, kleur, groot- en kleinformaat, voor een breed en nog steeds groeiend scala aan toepassingen. Canon’s printmedia, toner, inkten en consumables zijn uitgebreid getest en goedgekeurd om een consistente kwaliteit en waarde te bieden. De online versie is altijd up-to-date. Kies de catalogus welke voor u van toepassing is voor een actueel overzicht van ons assortiment.

In de catalogus Grafisch Digitaal vindt u ons complete aanbod in printmedia voor de Grafische Digitale markt: houtvrij gestreken en ongestreken kwaliteiten, gekleurd papier, zelfklevend en kunststoffen, zelfkopiërend, karton- en omslagsoorten en diverse supplies voor binden en afwerken.

Klik hier voor de catalogus.

Ontdek de potentie in high speed inkjet printing met het "Unitas" High Speed Inkjet Printed Sample Book. Het boek toont diverse printtoepassingen op 34 verschillende papiersoorten uit het assortiment van Canon Imaging Supplies voor de Colorstream 8000, VP iX3200, en Prostream 1000.

Pimp-up-your-store

Canon presenteert Pimp Up Your Store, een printed sample book waarin verschillende Point of Sales applicaties in retailomgevingen worden gepresenteerd. Het boek bevat maar liefst 40 verschillende printmedia, geprint op alle gangbare digitale printtechnieken in de markt voor Visuele Communicatie.

Klik hier voor Pimp up Your Store

Ontdek The Perfect Match voor al uw grootformaattoepassingen in onze gloednieuwe mediacollectie voor visuele communicatie

Ontdek The Perfect Match voor uw grootformaat waterbased inkjet toepassingen in onze nieuw collectie Water Based Inkjet Media.

Maak kennis met ons CO2-neutrale assortiment papier voor grootformaat printen.

Download de brochure

Canon Rigid Media Box.

Voor alle klanten met een Canon Arizona UV vlakbedprinter hebben we een nieuwe en prachtige collectie plaatmaterialen uitgebracht in de nieuwe Canon Rigid Media Box.

Lees hier meer over de nieuwe Canon Rigid Media Box of vraag hem hier aan.

Media & Advies

De Canon Media Guide is een fantastische tool om snel en gemakkelijk de gewenste mediakwaliteit te vinden. U start vanuit het type machine waarmee u gaat printen en vervolgens vanuit het type substraat of toepassing waar u naar op zoekt. Nieuw in de mediaguide is dat u voortaan ook kunt zoeken naar PVC-vrije kwaliteiten. Met behulp van de Canon Media Guide kunt de bijbehorende kleurprofielen en productdatasheets downloaden.

De productinformatie in de Media Guide is altijd up-to-date, daarmee heeft u altijd de meest actuele informatie binnen handbereik.

Duurzaam ondernemen

Bij Canon staat duurzaam ondernemen centraal in de bedrijfsvoering. Daarom wijden wij in alle catalogi ook graag een hoofdstuk aan hoe wij de Canon filosofie ‘Kyosei’ in de praktijk brengen in relatie tot papier en grondstoffengebruik.

Leveringsvoorwaarden en aanvullende informatie

In alle catalogi vindt u aanvullende informatie met betrekking tot onze leveringsvoorwaarden en onze tarieven voor expresse zendingen.

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout