Welkom bij de Canon Rigid Media Box: Ontdek Onze Nieuwe Wereld van Plaatmaterialen voor Arizona UV Vlakbedprinters

Welkom bij de onthulling van de nieuwe Canon Rigid Media Box, een volgende stap in de wereld van printen met Arizona UV vlakbedprinters. Bij Canon Nederland streven we er altijd naar om onze klanten de beste tools te bieden om hun creatieve visie te realiseren. Met de nieuwe Canon Rigid Media Box en ons uitgebreide assortiment plaatmaterialen voor Arizona UV vlakbedprinters, willen we u laten zien hoe u uw printprojecten naar een hoger niveau kunt tillen.

De Canon Rigid Media Box: Uw Sleutel tot Creatieve Vrijheid

De Canon Rigid Media Box: Uw Sleutel tot Creatieve Vrijheid

De Canon Rigid Media Box is ontworpen met één doel voor ogen: u de ultieme creatieve vrijheid geven. Of u nu werkt aan artistieke meesterwerken, opvallende promotionele displays of duurzame buitensignalering, deze innovatieve box is uw toegangspoort tot een wereld van mogelijkheden. Met een brede selectie aan plaatmaterialen binnen handbereik, geeft de Rigid Media Box u de flexibiliteit om te experimenteren en uw visie tot leven te brengen zoals nooit tevoren.

U kiest wat u nodig heeft

Met de Canon Rigid Media Box bieden we u een uitgebreid aanbod van plaatmaterialen die garant staan voor verbluffende resultaten. Onze collectie omvat lichtgewicht Foam en Forex®, Acrylaat, ACP-platen, Polypropyleenplaten en nog veel meer. Wat onze collectie echt onderscheidt, is de mogelijkheid om te kiezen voor duurzame alternatieven, zoals gerecyclede soorten en vochtwerend karton. Dit stelt u in staat om niet alleen hoogwaardige prints te produceren, maar ook een bewuste stap te zetten richting duurzaamheid.

Kijk hier voor het overzicht van de soorten in de Canon Rigid Media Box

U kiest wat u nodig heeft

Kwaliteit en Duurzaamheid: Uw Projecten in Goede Handen

Bij Canon Nederland staan kwaliteit en duurzaamheid centraal in alles wat we doen. Onze plaatmaterialen worden vervaardigd volgens strenge normen om ervoor te zorgen dat uw prints niet alleen indrukwekkend zijn op de eerste dag, maar ook jarenlang meegaan. Kies voor onze duurzame alternatieven en draag bij aan een groenere planeet terwijl u geniet van uitzonderlijke prestaties.

Duurzame Alternatieven: Voor een Groenere Keuze

Duurzame Alternatieven: Voor een Groenere Keuze

We begrijpen dat duurzaamheid een cruciale rol speelt in onze wereld van vandaag. Daarom hebben we in onze nieuwe Rigid Media Box veel duurzame alternatieven opgenomen. Zo bieden wij diverse kartonkwaliteiten, allemaal geproduceerd uit hernieuwbare bronnen. Of kies voor gerecyclede materialen om uw milieubewuste inspanningen te ondersteunen en de impact van uw projecten op het milieu te verminderen. Nieuw is het vochtwerend en FSC®-gecertificeerd karton, dat niet alleen robuust en duurzaam is, maar ook bestand tegen vocht, wat de levensduur van uw prints verlengt.

De Canon Mediaguide: Uw Onmisbare Gids

We begrijpen dat de keuze van het juiste materiaal soms een uitdaging kan zijn. De Canon Mediaguide is hierbij uw ultieme gids voor het selecteren van het perfecte materiaal voor uw projecten. De mediaguide bevat gedetailleerde informatie over onze materialen, hun toepassingen en de aanbevolen printerinstellingen. Hierdoor kunt u snel en efficiënt de juiste keuzes maken en uw creatieve visie tot leven brengen.

Samen Naar de Toekomst

Bij Canon Nederland zijn we toegewijd aan het ondersteunen van milieubewuste keuzes en het bevorderen van creativiteit. Met de Canon Rigid Media Box, duurzame alternatieven en de Canon Mediaguide aan uw zijde, bouwen we samen aan een veelbelovende toekomst van printen en duurzaamheid.

Ontdek de Canon Rigid Media Box vandaag nog en geef uw printprojecten de boost die ze verdienen. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en creatieve vrijheid. Welkom bij de toekomst van printen. Welkom bij Canon Nederland.


Samen Naar de Toekomst

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout