Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

i-SENSYS LBP7210Cdn

Deze energiezuinige, compacte kleurenlaserprinter is geschikt voor netwerken en is ideaal voor kleine werkgroepen die snelle, professionele prints en productieve instellingen voor automatisch dubbelzijdig printen nodig hebben.

Voordelen

  • Compacte kleurenlaserprinter met laag ontwerp
  • 20 ppm in kleur en zwart-wit
  • Hoge kwaliteit professionele prints in kleur
  • Printresolutie tot 9600 x 600 dpi
  • Quick First-Print-technologieën
  • Automatisch dubbelzijdig printen
  • All-in-One cartridge
  • Geschikt voor netwerken

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS LBP7210Cdn in detail

Prestatieverbeterende kenmerken


Als jouw kleine werkgroep een snelle en betrouwbare printer moet kunnen delen, voldoet de LBP7210Cdn aan alle behoeften. De indrukwekkende LBP7210Cdn met laag ontwerp en klein oppervlak print 20 ppm in zowel kleur als zwart-wit en combineert een compact formaat met hoge prestaties.

Consistent inspirerende resultaten


Met een resolutie tot 9600 x 600 dpi met automatische beeldverfijning (AIR) als standaard levert de LBP7210Cdn keer op keer superieure kleurkwaliteit. Met deze printer kun je allerlei verschillende documenten printen - zoals presentaties, rapporten en brieven van professionele kwaliteit - in prachtige kleuren of haarscherp zwart-wit.

Bespaar tijd en verhoog de productiviteit


De LBP7210Cdn bevat een groot aantal kenmerken waarmee je de productiviteit kunt verhogen. Dankzij zijn Quick First-Print-technologieën rolt de eerste print al na 16 seconden uit de LBP7210Cdn, zodat er vrijwel geen wachttijd is. De printer is standaard voorzien van een cassette voor 250 vel en een lade voor 50 vel. Een aanvullende cassette van 250 vel zorgt voor een totale papiercapaciteit van 550 vel. Dit leidt tot minder onderbrekingen en langere aanvullingscycli. Dankzij het productieve automatisch dubbelzijdig printen kun je printtaken voltooien en tegelijkertijd kosten besparen en professioneel ogendere documenten maken.

Geschikt voor netwerken


Met dit voor netwerken geschikte apparaat kunnen kleine werkgroepen productief printen in kleur. Een ingebouwde netwerkinterface zorgt voor optimale flexibiliteit en connectiviteit en IT-beheerders zullen de externe gebruikersinterface bijzonder waarderen. Hiermee is de LBP7210Cdn namelijk eenvoudiger te beheren en te bewaken via het netwerk met een standaardbrowser.

Eenvoudig en betaalbaar onderhoud


Het All-in-One cartridgesysteem beperkt de onderhoudsvereisten en biedt een continu hoge uitvoerkwaliteit. Vervang de cartridge (met de toner, drum en schoonmaakeenheden) en de printer is weer zo goed als nieuw. Cartridges kunnen eenvoudig, snel en schoon worden vervangen dankzij eenvoudige toegang vanaf de voorzijde.

Energiezuinig gebruik


Met een laag energieverbruik van slechts 3 watt in slaapstand en een TEC* van 2,2 kWh/week is de LBP7210Cdn een van de energiezuinigste printers van zijn klasse. Het programma voor automatisch afsluiten verbetert de energiezuinigheid nog verder.
* TEC vertegenwoordigt het normale energieverbruik van een product gedurende een week. De testmethode is bepaald door Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS LBP7210Cdn.

USB connection

USB-verbinding

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

High colour print quality

Hoogwaardige kleurenprints

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

+1 Optional Paper Cassette

+1 optionele papiercassette

Volgende stappen

Easy Service Plan

Bescherm uw Canon-investering door te kiezen voor totale zekerheid.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign