Canon i-SENSYS MF226dn

i-SENSYS MF226dn

Krachtige, All-in-One zwart-wit laserprinter voor kleine kantoren, geschikt voor het netwerk. Verhoog de productiviteit met snel automatisch dubbelzijdig printen en ADF. Stel efficiënte workflows in met snelkeuzetoetsen.

Voordelen

  • Stijlvolle en compacte zwart-wit All-in-One laserprinter, geschikt voor het netwerk
  • Eenvoudig printen vanaf iOS- of Android-apparaten
  • Eenvoudige bediening dankzij kantelbaar display en groot touchscreen
  • Niet wachten op prints dankzij Quick First Print (snelle eerste print)
  • Presteer beter met dubbelzijdig printen

Meer productinformatie

Bekijk de Canon i-SENSYS MF226dn in detail

Krachtige All-in-One met allerlei verbindingsmogelijkheden


Deze compacte en stijlvolle All-in-One zwart-wit laserprinter biedt het gemak van een printer, scanner, kopieerapparaat en fax van professionele kwaliteit in één ruimtebesparend apparaat. Dankzij de netwerkmogelijkheid kunnen de productiviteitsverhogende functies naadloos via uw kantoornetwerk, Wi-Fi of slimme apparaat worden gedeeld, waardoor dit apparaat de ideale keuze is om de efficiëntie van een druk kantoor te verhogen.

Snel printen en kopiëren


Dankzij een snelle print- en kopieersnelheid in A4-formaat in zwart-wit van 27 ppm en een snelle eerste print vanuit de slaapstand hoeft u niet te wachten op documenten.

Resultaten van professionele kwaliteit


De combinatie van een printkwaliteit van maximaal 1200 x 1200 dpi en Canon's EF-toner zorgt voor indrukwekkende documenten met haarscherpe tekst en vloeiende afbeeldingen in grijstinten. Met de verbeterde functie voor kleurenscans tot 9600 x 9600 dpi wordt elk detail uit het origineel vastgelegd. Verzend scans naar elke computer met gebruiksvriendelijk scannen via het netwerk.

Efficiënt dubbelzijdig printen


Het scannen en kopiëren van meerdere pagina's verloopt snel en efficiënt dankzij een geïntegreerde ADF voor 35 vel en een papiercassette voor 250 vel. Bespaar geld op papier en print professioneel ogende documenten met automatisch dubbelzijdig printen.

Snelle, eenvoudige, stille bediening


De i-SENSYS MF226dn is snel en eenvoudig te bedienen en heeft een veelzijdig kantelbaar display met een groot LCD-touchscreen waarop u de informatie die u nodig hebt in één oogopslag kunt vinden. Het scherm kan verticaal worden geplaatst of naar boven worden gericht, zodat het precies aansluit bij uw manier van werken. De efficiënte scan- en kopieerworkflows zijn eenvoudig in te stellen met behulp van de snelkeuzetoetsen, zodat u scans eenvoudig naar een bestand kunt verzenden en papier kunt besparen door meerdere afbeeldingen naar één vel te kopiëren. Bij bediening in een stille omgeving zorgt de stille modus voor weinig geluid tijdens het printen, zodat u kunt werken zonder anderen te storen.

Toonaangevende energiezuinigheid


Dankzij Canon's On-Demand Fixing-technologie is er nagenoeg geen opwarmtijd en wordt minder energie verbruikt zonder in te leveren op de prestaties. Dit apparaat heeft een toonaangevende TEC-classificatie en verbruikt in de slaapstand slechts maximaal 1,7 W.

All-in-One cartridge


De recyclebare All-in-One cartridge zorgt voor een onderhoudsvrije bediening en een betrouwbare hoge uitvoerkwaliteit. Canon's originele lasercartridge bevat toner-, drum- en reinigingseenheden en kan zonder geknoei binnen enkele seconden worden vervangen.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS MF226dn.

Automatic Document Feeder

ADF (Automatic Document Feeder)

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

Copy

Kopiëren

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-verbinding

Network scanning

Scannen via netwerk

Quiet printing mode

Modus voor stil printen

Professional Scan quality

Professionele scankwaliteit

Scanning shortcut key

Sneltoets voor scannen

Tilting control panel

Kantelbaar bedieningspaneel

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Touch panel

Touchscreen