Canon i-SENSYS MF216n

i-SENSYS MF216n

Deze energiezuinige All-in-One zwart-wit laserprinter bevat talloze productiviteitsverhogende functies, is geschikt voor het netwerk en kan naadloos in het hele kantoor worden gedeeld, en is daarbij ook nog eens eenvoudig in gebruik dankzij een kantelbaar scherm en touchscreenbediening.

Voordelen

  • Stijlvolle en compacte zwart-wit All-in-One laserprinter, geschikt voor het netwerk
  • Eenvoudig printen vanaf iOS- of Android-apparaten
  • Hogere productie dankzij print- en kopieersnelheden van 23 ppm in zwart-wit
  • Eenvoudige bediening dankzij kantelbaar display en groot touchscreen
  • Niet wachten op prints dankzij de Quick First Print-modus (snelle eerste print)

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS MF216n in detail

Productieve All-in-One, geschikt voor netwerken, voor kleine kantoren


Deze stijlvolle, high-speed zwart-wit All–in-One laserprinter biedt functies voor printen, kopiëren, scannen en faxen in één compact, ruimtebesparend apparaat. Deze printer met ethernetverbinding, zodat functies eenvoudig via het netwerk kunnen worden gedeeld, plus een professionele printkwaliteit en eenvoudige touchscreenbediening, is de ideale desktopoplossing voor kleine kantoren.

Snel printen en kopiëren


Dankzij een snelle print- en kopieersnelheid in A4-formaat in zwart-wit van 23 ppm en een snelle eerste print vanuit de slaapstand hoeft u niet bij het apparaat te wachten op documenten. U kunt moeiteloos meerdere pagina's scannen en kopiëren dankzij een papiercassette voor 250 vel en een geïntegreerde ADF voor 35 vel.

Resultaten van professionele kwaliteit


De combinatie van een printkwaliteit van maximaal 1200 x 1200 dpi en Canon's EF-toner zorgt voor professionele prints en kopieën met haarscherpe tekst en vloeiende afbeeldingen. Met de verbeterde functie voor kleurenscans tot 9600 x 9600 dpi wordt elk detail uit het origineel vastgelegd. Verzend scans naar elke computer met gebruiksvriendelijk scannen via het netwerk.

Snelle, eenvoudige touchscreenbediening


De i-SENSYS MF216n is snel en eenvoudig te bedienen en heeft een veelzijdig kantelbaar display met een groot LCD-touchscreen waarop de informatie wordt weergegeven die u in één oogopslag nodig hebt. Het scherm kan verticaal worden geplaatst of naar boven worden gericht, zodat het precies aansluit bij uw manier van werken. De efficiënte scan- en kopieerworkflows zijn eenvoudig in te stellen met behulp van de snelkeuzetoetsen, zodat u scans eenvoudig naar een bestand kunt verzenden en papier kunt besparen door meerdere afbeeldingen naar één vel te kopiëren.

Energiezuinig


Dankzij Canon's On-Demand Fixing-technologie is er nagenoeg geen opwarmtijd en wordt minder energie verbruikt zonder in te leveren op de prestaties. Dit apparaat heeft een toonaangevende TEC-classificatie en verbruikt in de slaapstand slechts maximaal 1,6 W.

Quiet Mode


Dit multifunctionele apparaat is stil in de standby-modus en bij bediening in een rustige omgeving zorgt de stille modus voor weinig geluid tijdens het printen, zodat u kunt werken zonder anderen te storen.

All-in-One cartridge


De recyclebare All-in-One cartridge zorgt voor een onderhoudsvrije bediening en een betrouwbare hoge uitvoerkwaliteit. Canon's originele lasercartridge bevat toner-, drum- en reinigingseenheden en kan zonder geknoei binnen enkele seconden worden vervangen.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS MF216n.

Automatic Document Feeder

ADF (Automatic Document Feeder)

Copy

Kopiëren

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-verbinding

Network scanning

Scannen via netwerk

Quiet printing mode

Modus voor stil printen

Professional Scan quality

Professionele scankwaliteit

Scanning shortcut key

Sneltoets voor scannen

Tilting control panel

Kantelbaar bedieningspaneel

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Touch panel

Touchscreen

Volgende stappen

Mobiele oplossingen

Eenvoudig printen vanaf mobiele apparaten

Easy Service Plan

Bescherm uw Canon-investering door te kiezen voor totale zekerheid.

Easy Service Plan

Afgebeelde producten dienen alleen ter illustratie. Bepaalde functies zijn optioneel. Raadpleeg de productspecificaties of neem contact op met een vertegenwoordiger van Canon voor meer informatie.