Canon imageFORMULA P-208

imageFORMULA P-208

De compacte en stijlvolle mobiele scanner P-208 is ideaal voor thuisgebruikers en voor professionals die veel onderweg zijn. Een ADF voor 10 vel en dubbelzijdig scannen op hoge snelheid zorgen altijd en overal voor een hoge productiviteit.

Voordelen

 • Ultracompact, lichtgewicht en veelzijdig ontwerp
 • Productief dubbelzijdig scannen met 16 ipm en ADF voor 10 vel
 • Biedt ondersteuning voor het scannen van gebosseleerde kaarten en foto's
 • Handig scannen met het intuïtieve 'aansluiten-en-scannen'
 • Compatibel met Mac en Windows
 • Optionele Wi-Fi-unit WU10 is verkrijgbaar

Gedetailleerde kenmerken

Bekijk Canon imageFORMULA P-208 in detail

Mobiel scannen voor hoge productiviteit


De handzame P-208 levert indrukwekkende dubbelzijdige scansnelheden tot wel 16 ipm (zwart-wit). Met de geïntegreerde ADF voor 10 vel kunnen batches worden gescand. Dit zorgt voor extra productiviteit en is perfect voor het scannen van contracten en verwante documenten. U zult nauwelijks merken dat u de P-208 bij u hebt. De scanner is iets groter dan een standaardmeetlat en weegt slechts 600 gram. Of u nu thuis bent of onderweg, sluit het apparaat eenvoudigweg aan via USB zodat u overal productief bent.

Het gemak van 'aansluiten-en-scannen' onderweg


De stijlvolle, compacte en ultralichte P-208 biedt waar gemak vanwege het 'aansluiten-en-scannen'-systeem. In de modus AutoStart (Automatisch starten) sluit u de scanner via USB aan op uw Windows- of Mac-computer. Vervolgens wordt Canon's ingebouwde CaptureOnTouch Lite-software voor het vastleggen van afbeeldingen meteen opgestart. U kunt vrijwel meteen beginnen met scannen, zonder dat er extra software of drivers nodig zijn.

Verschillende documenten scannen


Met de P-208 kunt u verschillende media scannen, van documenten op A4-formaat tot documenten met een afwijkend formaat, zoals gebosseleerde kaarten. Dit maakt de P-208 het ideale accessoire voor mobiele gebruikers. Orden uw papierwerk door extra ruimte te creëren: scan uw rekeningen of bewaar herinneringen digitaal door oude foto's in hoge kwaliteit te scannen. Een speciale functie zorgt ervoor dat gescande foto's er zo veel mogelijk uitzien als het origineel.

Gebruiksvriendelijke beeldverwerking


De reeks beeldverwerkingsfuncties van de P-208 omvat onder andere Auto colour detection (Automatische kleurdetectie), Text orientation recognition (Tekstrichtingdetectie) en Text enhancement (Tekstverbetering), voor afbeeldingen van hoge kwaliteit en tijdsbesparing. Voor handig en intuïtief scannen kunt u de modus Full Auto (Volledig automatisch) gebruiken, zodat automatisch de beste instellingen voor uw document worden toegepast. Voer uw documenten in en begin met scannen!

Flexibel wireless scannen


Combineer de P-208 met de optionele WU10 Wi-Fi-unit en accu voor nog meer scanvrijheid, waar u ook bent. Hiermee kunt u documenten direct wireless scannen naar uw smartphone, tablet of desktop-PC. Ook kunt u ervoor kiezen de scanner te delen met een groep gebruikers of apparaten via een netwerkserver of thuisrouter.

CaptureOnTouch Mobile


Sluit de P-208 aan op de optionele WU10-unit om de mobiele app CaptureOnTouch van Canon te gebruiken zodat u direct naar uw iPhone®, iPad® of Android-apparaat kunt scannen. Bespaar uw waardevolle tijd met functies zoals Double-sided one-pass document scanning (Dubbelzijdig scannen in één doorgang). Geavanceerde hulpmiddelen voor beeldverwerking, zoals Auto document size detection (Automatische detectie van de documentgrootte), Auto deskew (Automatische scheefstandcorrectie) en Blank page detection (Verwijdering van lege pagina's), zorgen voor een consistente en superieure beeldkwaliteit. Deze gratis app is verkrijgbaar voor zowel iOS- als Android-toestellen.

Onderscheidingen

Productspecificatie

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon imageFORMULA P-208 .

ADF

ADF (Automatic Document Feeder)

USB connection

USB-verbinding

Voornaam

Achternaam

Emailadres

 • Zo snel mogelijk
 • 10:00 - 11:00
 • 11:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 14:00
 • 14:00 - 15:00
 • 15:00 - 16:00
 • 16:00 - 17:00
 • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout