PRODUCTEN

Dome camera's

Canon's dome-camera's zijn de perfecte oplossing voor omgevingen waarin discrete bewaking belangrijk is.

ONTDEK MEER

PTZ camera

Grote kijkhoek

Deze compacte, stijlvolle camera's kunnen aan het plafond of de wand worden bevestigd en bieden uitstekende beeldkwaliteit bij een grote beeldhoek. Ideaal voor zowel binnen- als buitenruimten.

Compact en discreet

Canon's dome-camera's zijn speciaal ontworpen voor discrete bewaking. Neem bijvoorbeeld het ultracompacte VB-S-model dat zo klein is dat het in de palm van je hand past. Accessoires voor verzonken montage zorgen dat elk model discreet kan worden gemonteerd en perfect past in de omgeving.

PTRZ op afstand te bedienen

Na installatie kunnen de PTRZ-functies van de camera op afstand worden bediend via het pc-hulpprogramma voor het instellen van de camerahoek. Tijdens de fysieke installatie is het dus niet nodig om rekening te houden met factoren als focus en camerarichting, want deze functies zijn allemaal in te stellen vanaf de pc. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook dat de installatie met minder mankracht kan worden uitgevoerd.

Internal view of shopping centre

Eenvoudige installatie

Snel en gemakkelijk te installeren dankzij industriestandaard bevestigingsgaten voor schroeven en een meegeleverde sjabloon voor het aftekenen van de gaten. Verkrijgbaar met verschillende accessoires voor installatie op tegelplafonds, aan de wand of zelfs op een paal. Voor extra flexibiliteit is voeding mogelijk via het lichtnet of een Ethernetverbinding. De ultracompacte VB-S-modellen kunnen door één persoon worden gemonteerd.

Easy

Wilt u meer weten over Box-camera's?

Neem contact op met het beveiligingscamera's-team

PRAAT MET HET TEAM

Weet u niet zeker welke oplossingen u nodig heeft voor uw bedrijf?

PRAAT MET HET TEAM