PRODUCTEN

Box camera's

Canon's Box-camera's zijn ontworpen voor uiteenlopende beveiligingstoepassingen, bieden een grote kijkhoek en zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik.

ONTDEK MEER

Box camera

Intelligente functies

Deze serie krachtige camera's met optische en digitale zoom, tot Full HD-resolutie, intelligente functies en Smart Shade Control heeft zelfs een ultracompacte camera voor locaties waar discretie is vereist.

Grote beeldhoek

Dankzij de grote beeldhoek tot wel 112 graden is het mogelijk om met slechts één camera grote gebieden te bewaken. Daardoor kunnen bewakingsnetwerken worden opgezet met minder camera's, wat kosten bespaart. Ook bij de grootste kijkhoek blijft de beeldkwaliteit indrukwekkend, waarbij Canon’s optisch corrigerende lens “fish-eye-effecten” minimaliseert.

Eenvoudig te installeren en te bedienen

Deze camera's kunnen zonder voorafgaande configuratie direct snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Diverse accessoires voor buitenmontage en de keuze tussen montage aan wand, plafond of paal vergemakkelijken de configuratie voor buitengebruik. Na ingebruikname zorgt het elektronische focussysteem in de VB-H- en VB-M Box-camera's voor automatische scherpstelling tijdens zoomen.

Internal view of shopping centre

Wilt u meer weten over Box-camera's?

Neem contact op met het beveiligingscamera's-team

PRAAT MET HET TEAM

Weet u niet zeker welke oplossingen u nodig heeft voor uw bedrijf?

PRAAT MET HET TEAM