PlotWave 5000-serie

Eenvoudig, veilig en intelligent.

Deze volledig geïntegreerde grootformaat zwart-witprinters: bieden op ongecompliceerde wijze uitstekende kwaliteit en veelzijdigheid.

Brochure downloaden

Datasheet downloaden

Demovideo afspelen

Informatie aanvragen

PlotWave 5000 series

Eenvoudig, veilig en intelligent.

De PlotWave 5000-serie is ideaal voor omgevingen waar meerdere mensen op elk gewenst moment complexe technische documenten op grootformaat willen printen. Deze printers bieden op ongecompliceerde wijze uitstekende kwaliteit en veelzijdigheid: eenvoudig printen met intelligente automatische functies die elke keer weer indrukwekkende resultaten opleveren.

Eenvoudig

Gemakkelijk in het gebruik dankzij de geïntegreerde intelligentie en de uitzonderlijke eenvoud. Open en print uw nieuwste revisietekeningen vanuit uw home folder, cloud of lokale netwerk, of gebruik de intuïtieve kopieer- en scanfuncties.

Veilig

SMARTshield beschermt uw gegevens tijdens alle stadia van het printproces, nu en in de toekomst. Verstuurde gegevens worden beveiligd met coderingsprotocollen. En ook opgeslagen gegevens zijn veilig gecodeerd.

Intelligent

De PlotWave-serie heeft intelligente geautomatiseerde functies, zoals eenvoudig media invoeren, Pico Printing en Radiant Fusing-technologie, die u tijd besparen en uw werk makkelijker maken.

Story

PlotWave 5000-serie

Optionele randapparatuur

PlotWave 5000 series

PlotWave 5000-serie

Video bekijken

SMARTshield

Een reeks beveiligingsfuncties die zijn ingebouwd in de complete printworkflow van de nieuwste PlotWave- en ColorWave-systemen.
Ontworpen om uw systemen veilig te houden: vandaag en in de toekomst.

Brochure downloaden

ClearConnect

Print vanuit elke applicatie, elke webbrowser of vanaf elk mobiele apparaat. De ClearConnect-softwaresuite biedt een eenvoudige workflow voor zowel individuele printtaken als complexe documentsets bestaande uit meerdere bestanden.

Radiant Fusing

Radiant Fusing is een duurzame technologie die in elke kantooromgeving past. Met Radiant Fusing hebt u het allemaal: onmiddellijk resultaat, constante hoge kwaliteit en energiebesparing.

Ontdek meer

Wilt u meer weten over de PlotWave 5000-serie?

PRAAT MET EEN SPECIALIST VAN CANON