EVENEMENT

Vijf dingen die je niet mag missen op de Canon-stand tijdens IBC 2017

The Canon EOS C200 with a CN E18-80mm T4.4 L IS KAS S
De Canon EOS C200 met een CN E18-80 mm T4.4 L IS KAS S.

Canon introduceert de nieuwste innovatie op een levendige stand tijdens de International Broadcasting Convention (IBC) van dit jaar, een van 's werelds grootste media- en technologiebeurzen, van 15 tot 19 september 2017 in Amsterdam.

Op de stand vind je de nieuwste tv- en filmproducten van Canon, waaronder compacte Cine Servo-lenzen en de EOS C200. Bezoekers worden uitgenodigd om hun vaardigheden te testen door de actie vast te leggen in twee werksets met een gastronomisch thema. Tijdens de beurs beantwoorden deskundigen vragen over de producten en op de stand vind je ook een nabewerkingsstudio, waar nieuwe, snellere werkmethoden worden gedemonstreerd.

Vijf geweldige dingen op de stand van Canon die je absoluut niet mag missen:

De Canon EOS C200 met een CN E18-80 mm T4.4 L IS KAS S.

1. Doe het zelf - probeer het Canon-assortiment uit
Ga naar het testgedeelte waar je de nieuwste apparatuur vindt die Canon te bieden heeft: meer dan 40 verschillende lenzen, waaronder de CN-E70- 200 mm T4.4 L IS en de CN E18-80 mm T4.4 L IS KAS S Cine Servo-lenzen. "We hebben een zeer breed scala aan apparatuur - als ecosysteem waarschijnlijk een van de grootste," zegt projectmanager Angus Thomson van Canon. "We willen niet simpelweg de specs op een rijtje zetten, maar bezoekers de mogelijkheid bieden om producten vast te pakken en uit te proberen."

Food preparation, cooking and bitterballens that will be made in a working set on the Canon stand at IBC 2017.
Bezoek de dynamische werkset met een gastronomische thema op de Canon-stand tijdens IBC 2017, en pak een camera om zelf de actie vast te leggen.

2. Kijk hoe chef-koks aan het werk zijn op een complete studioset
Proef de heerlijke bitterballen die Michelin-sterrenchef Peter Gast aanbiedt in de Amsterdamse Foodhallen. Chef-koks koken op de stand van Canon in een replica van een studio-omgeving, compleet met robotcamera's, om te laten zien hoe het er in een moderne uitzending aan toe gaat. De dynamische, realistische setting biedt een geweldige gelegenheid om Canon-producten uit te proberen, dus pak een camera en ga aan de slag!

A 4K DP-V2410 monitor.
Stroomlijn je workflows in Canon's zone voor nabewerking en grading, met 4K-monitoren, 4K-laserprojectoren en apparatuur van bioscoopkwaliteit, waaronder deze DP-V2410 monitor.

3. Welkom in de nabewerkingszone
Stroomlijn je workflows in Canon's zone voor nabewerking en grading, met 4K-monitoren, 4K-laserprojectoren en apparatuur van bioscoopkwaliteit. Canon's team van gespecialiseerde technici laat zien hoe onze workflowoplossingen een efficiëntere en meer rendabele productie mogelijk maken voor tv- en filmmakers die met steeds hogere resoluties werken. Je kunt hier ook het geavanceerde 30-inch, 2.000-nits prototype referentiedisplay zien.

The 4K/UHD/50P Cinema EOS C200.
Bekijk als eerste de onlangs gelanceerde professionele 4K/UHD/50P-aanvulling op de Cinema EOS-serie van Canon, de EOS C200.

4. Maak kennis met de EOS C200
Bekijk als eerste de onlangs gelanceerde professionele 4K/UHD/50P-aanvulling op de Cinema EOS-serie van Canon, de C200. De camera is ontwikkeld om gemakkelijker kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal te leveren. Het is de eerste Cinema EOS-camera met de revolutionaire Cinema RAW Light-indeling. Daarnaast beschikt de camera over een geavanceerd AF-systeem dat betrouwbaarheid en nauwkeurigheid bij het maken van 4K-opnamen garandeert, en een hoogwaardig LCD-scherm waarmee je onderwerpen moeiteloos selecteert. "De innovaties van Canon veranderen voortdurend om te voldoen aan de wisselende behoeften van tv- en filmmakers, en de recente lancering van de EOS C200 maakt hier deel van uit," aldus Richard Shepherd, Pro Marketing Manager, Consumer Imaging, Canon Europe. "Of het nu gaat om een solist of om een groter productieteam, Canon levert hoge kwaliteit, gebruiksgemak en flexibiliteit en biedt zo volop ruimte aan creativiteit bij de opnamen."

Canon’s CN E18-80mm T4.4 L IS KAS S compact cine-servo lens.
De GN-E70-200 mm T4.4 L IS en de CN E18-80 mm T4.4 L IS KAS S zijn twee van de veelzijdige en compacte Cine Servo-lenzen die je op de IBC-stand van Canon vindt.

5. Bekijk hoe de lenzen van Canon werken op andere camerabody's
Canon's lenzen zijn een klasse apart en kunnen vaak in je bestaande camerabody worden geïntegreerd. Op de stand tijdens IBC vind je tal van ENG-camera's die je kunt bekijken en uitproberen met verschillende Canon-lenzen. Je kunt op de stand onder meer de GN-E70- 200 mm T4.4 L IS en de CN E18-80 mm T4.4 L IS KAS S bekijken, twee van Canon's veelzijdige en compacte Cine Servo-lenzen, ontwikkeld om met gemak beeldmateriaal van de hoogste kwaliteit vast te leggen.

Je vindt Canon in hal 12, stand D60, in het RAI beurs- en congrescentrum, Amsterdam, van 15 tot en met 19 september.