Na het evenement

Een van de fantastische eigenschappen van digitale camera's is de snelheid waarmee foto's kunnen worden gedeeld. Indien je na de bruiloft blijft slapen, kun je de foto's op een laptop of computer zetten en ze de volgende ochtend delen. Mensen vinden het prachtig om zo'n dag te herbeleven.

Als je toegang hebt tot internet, kun je de foto's ook uploaden naar CANON iMAGE GATEWAY en ze delen met familie, vrienden en de personen die niet aanwezig waren.

Thuis kun je de foto's bekijken en de beste eruit halen. Ga naar Creative Park en maak een keuze uit de vele plakboeken voor het perfecte, persoonlijke cadeau als bedankje voor de pasgetrouwden, voor als ze terugkomen van hun huwelijksreis.

Geniet van de dag

Als gast is je allerbelangrijkste taak dat je geniet van de dag. Laat je rol als fotograaf de rest niet overschaduwen. Kies de juiste momenten, vertrouw op je voorbereidingen en plannen, en de mogelijkheden van je Canon-camera zorgen ervoor dat je trots zult zijn op je uiteindelijke foto's. Kies thuis de beste foto's uit en upload ze naar de You Connect-galerij.

1  2  3  4

spacer
					image

Tips & Tricks

Zwart/wit fotografie
Actiefotografie
Kerstportretten
Fotograferen in het donker
Herfstfotografie
Stadsgezichten fotograferen