De film bewerken

Je hebt nu allerlei afzonderlijke clips en het is belangrijk om deze samen te voegen, zodat ze samen één film vormen. Het bewerken van films kan nogal wat verwerkingskracht van de computer eisen, vooral als je in HD opneemt. De bestanden worden dan enorm groot. SD is perfect voor je eerste filmexperimenten en kan eenvoudig worden verwerkt op een computer.

Picture_Tutorial_Camcorder_img4b

Canon's camcorders worden geleverd met PIXELA ImageMixer™ dat aan al je behoeften voor het bewerken van films voldoet. Sleep titels, geluid en overgangseffecten naar het storyboard-gebied, verplaats ze heen en weer en maak een reeks. Je kunt het afspeelbereik (begin- en eindpunten) van een filmclip aanpassen en het type overgang (vervagen, wegvegen, enzovoort) tussen clips instellen. In het storyboard-gebied kunnen foto's worden geplaatst, samen met titels.

Probeer uit wat je hebt geleerd en deel dit met anderen!
Als je een camcorder hebt gekocht, maar nog niet hebt geëxperimenteerd, ga dan de uitdaging aan. Ga op pad en experimenteer met wat filmclips. Open daarna PIXELA ImageMixer™ op je computer en bekijk de bewerkingsfuncties.

Zodra je video af is, kun je deze delen. Met de CANON iMAGE GATEWAY Video Podcast laat je je vrienden en familie eenvoudig je nieuwste materiaal zien.

1  2  3  4

spacer
					image
Tips & Tricks
Compositie
Filmen
Waterfotografie
Landschapsfotografie
Zwart/wit fotografie
Actiefotografie
Kerstportretten