PIXMA Tips & Tricks

Boeiende verhalen vertellen met foto's en movies

Om mooie beelden te maken die een verhaal of boodschap aan jouw kijkers overbrengen, heb je zowel technische als artistieke vaardigheden nodig.

Canon-camera's beschikken over allerlei technische snufjes en functies die je helpen bij de technische aspecten van een verhaal. Maar om te beslissen wat je in het frame wilt opnemen, wat je wilt weglaten en waar je de belangrijkste onderdelen in het beeld gaat plaatsen, moet je zelf nadenken en artistieke beslissingen nemen.

Welke camera je ook gebruikt, er zijn meerdere technieken om een verhaal te vertellen met je foto's. Canon-tutor Brian Worley legt uit hoe je het beste uit je camera kunt halen. Hij onthult ook handige tips voor opnamen met je LEGRIA en legt uit hoe je een extra element aan je visuele verhalen kunt toevoegen door je foto's te printen met een PIXMA Wi-Fi-printer.

Verhalen printen met PIXMA Cloud Link

Met PIXMA-printers met het vernieuwde PIXMA Cloud Link kun je online direct printen vanaf het printerscherm of op afstand met de Canon PIXMA Printing Solutions-app.

Boeiende verhalen vertellen met foto's en movies-Canon

Glasseyes View, Ergste geval
Gebruiksrechten - https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/


Download de app gratis voor je Android en iOS-apparaten. Hiermee kun je gemakkelijk kwalitatief hoogwaardige foto's bekijken en direct printen vanuit je online fotoalbums. Zo zijn er onder meer CANON iMAGE GATEWAY, Facebook, Dropbox, GoogleDrive en Flickr.

Als je je foto's dus op je favoriete site voor online fotoalbums hebt geüpload, kunt je met PIXMA Cloud Link en PIXMA Printing Solutions kwalitatief hoogwaardige prints maken. Prints zijn een leuk onderwerp van gesprek thuis en zijn een uniek, creatief cadeau voor vrienden en familie. Als je je foto's print, worden je verhalen ook door een breder publiek gewaardeerd.


Bekijk PIXMA-printers