Geef je foto's dit voorjaar extra kleur

AudreyJM.jpg
© AudreyJM

De lente is de periode waarin moeder natuur ontwaakt en de grijstinten van de winter veranderen in weelderig groen en levendige kleuren wanneer planten en bomen tot leven komen. Maar niet alleen de flora en fauna komen uit hun winterslaap. Nu de dagen langer worden, heten veel toeristische attracties die tijdens de winter gesloten waren de mensen weer welkom. Als je op zoek bent naar inspirerende plekken, klik dan hier om 5 van onze favoriete locaties in Europa te zien.

Of je nu een hommel wilt vastleggen die druk in de weer is of een vrolijk beschilderde artiest die rond toeristen danst, met de Tips & Tricks van deze maand kun je dit voorjaar nog betere foto's maken.

Eva Peris.jpg
© Eva Peris

Regen mag de pret niet drukken. Regenbuien en stortregens zorgen voor spectaculaire foto's, of het nu gaat om de artistieke reflecties in plassen, door de regen geteisterde landschappen of macro-opnamen van een regendruppel die zich vastklampt aan een bloemblaadje. Je leest meer over de perfecte landschapsfoto in de Tips & Tricks en kunt leren hoe bokeh het uiterlijk van je macro-opnamen kan verfraaien.

Pak je camera en geef je creativiteit de vrije hand.

Miles Heller.jpg
© Miles Heller

En als je eenmaal de perfecte opname hebt gemaakt, deel die dan op Canon's Facebook-pagina en Galerij of gebruik onze gids om de best mogelijke prints te maken.