Tutorials voor PIXMA

Nu de wintermaanden achter ons liggen komt de lente er weer aan. Dit jaargetijde zorgt altijd voor een golf van nieuw leven. De dagen worden weer langer, de knoppen beginnen uit te lopen, de bloemen beginnen te bloeien en de eerste lammetjes worden geboren. Er hangt optimisme en energie in de lucht.


Kleurrijke afdrukken vol levendigheid

Als je een printer met geheugenkaartondersteuning hebt, kun je de geheugenkaart zo vanuit de camera in de kaartsleuf van de printer doen en je afbeeldingen snel afdrukken. Als je camera en printer wireless PictBridge ondersteunen, kun je ook rechtstreeks vanaf je camera afdrukken.


voorjaar - Canon
Martinak15, Voorjaar
Copyrightinformatie: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/


Gebruik glanzend fotopapier als je lang wilt genieten van de levendige details van je voorjaarsfoto's. Photo Paper Pro Platinum is het beste. Hoogglanspapier zorgt ervoor dat je afdrukken jarenlang hun kleuren en details behouden. Op CREATIVE PARK PREMIUM, een online service waarmee je foto's, illustraties, papierkunstwerken en meer kunt downloaden, kun je op die manier zelf heel leuke moederdagkaarten of persoonlijke paaskaarten maken.

Met veel PIXMA-printers kun je afbeeldingen rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet afdrukken. Als je het beste uit je printer wilt halen, download dan de PRINT-app van Canon.