Maak een video van feesten

Leg alle feestelijkheden vast op video met je Legria of met de video-instelling op je EOS-spiegelreflexcamera (als die functie beschikbaar is).

Videocamera's werken het beste bij daglicht, in een helder verlichte omgeving en wanneer de camera stil en stevig wordt vastgehouden.

Wanneer je video-opnamen maakt van mensen, vergeet dan niet je belangrijkste onderwerp relatief dicht bij de camera te houden en zorg voor heldere verlichting op de achtergrond van het frame, zodat je de sfeer van het feest kunt vastleggen.

Details van Tips & Tricks voor LEGRIA: Beginner - Enthousiaste vakkundigheid - Canon
© Charley1965 - Canon Digital IXUS 500

Als je op een feestje dansende mensen wilt vastleggen, probeer je onderwerp dan te volgen, zodat je een gevoel van beweging krijgt. Met een beetje experimenteren houd je ze scherp in beeld, terwijl de achtergrond vaag is.

Met een aantal Legria-camera's kun je je opnamen ook delen via Wi-Fi. Je kunt de video's dan bekijken op je smartphone of tablet, en ze snel delen via sociale media. Zo breng je een glimlach op het gezicht van familie en vrienden die niet op het feest kunnen zijn.