Tips & Tricks: Nabewerking

CameraWindow

CameraWindow is de interface tussen de IXUS- of PowerShot-camera en de computer. De belangrijkste functie van de software is het downloaden van afbeeldingen van de camera naar de computer.

Picture_Tutorial_02_img1_DSC

Met het programma kun je aangeven welke foto's je wilt downloaden en in welke mappen ze moeten worden geplaatst, op basis van de opnamedatum of andere criteria. Je kunt alle afbeeldingen downloaden, alleen de afbeeldingen die je nog niet eerder had gedownload of je kunt de gewenste afbeeldingen selecteren.

Movie Uploader for YouTube™
Movie Uploader for YouTube™ is een gebruiksvriendelijke toepassing die deel uitmaakt van CameraWindow waarmee je je opnamen rechtstreeks vanaf de camera naar YouTube™ kunt uploaden. Selecteer “Upload Images from Camera” (Afbeeldingen uploaden vanaf camera) en vervolgens “Upload Movies to YouTube” (Films uploaden naar YouTube). Daarna kun je de film een titel geven en opmerkingen invoeren voordat je de film naar YouTube™ verzendt.

Picture_Tutorial_02_img2_DSC

Map Utility
De PowerShot SX230 HS en PowerShot S100 zijn voorzien van een GPS-logboekfunctie en GPS-tagging. Met de meegeleverde Map Utility-software kun je aangeven waar de foto's zijn gemaakt en kun je je hele reis nog eens beleven.

1  2  3

spacer
					image
Andere Tips & Tricks
Fotograferen tijdens de feestdagen
Seizoenen en weer
Perfecte portretten
Ontdek je camera
Fotografie in zomerlicht
Compositie