Je verhalen delen

Je verhalen delen - Canon
Met Canon's My Image Garden Software kun je eenvoudig fotoverhalen maken met behulp van beelden met bijschriften en meerdere afbeeldingen op een pagina.

Maak je eigen fotoverhaal

Met je PIXMA-printer en de My Image Garden Software kun je je eigen fotoverhaal maken.  Deze software bevat allerlei functies die je helpen creatieve ideeën voor je verhalen te bedenken, waaronder automatische sjablonen. Je kunt hiermee meerdere foto's achter elkaar zetten om een verhaal te vertellen. Bovendien kun je hieraan tekst toevoegen om je eigen nieuwsbrief te maken. Gebruik de functie Video Layout en de collagefuncties om meerdere geselecteerde beelden als fotoverhaal op één pagina te printen.

Print je eigen overzichten

Met PIXMA-printers kun je ook rechtstreeks vanaf je camera foto's printen zonder een computer te gebruiken. Sluit de camera gewoon met PictBridge aan op de printer of plaats de geheugenkaart van de camera in de printer. Je kunt dan een overzicht van je foto's of meerdere foto's op één pagina printen. Dit is vooral handig als je meerdere opnamen tegelijk wilt weergeven, zodat je kunt kiezen welke je het beste kunt verzenden naar een nieuwssite of online uitgever.