PIXMA Tips & Tricks

Tips & tricks met je PIXMA

Een nieuw jaar, vol nieuwe ervaringen, nieuwe mogelijkheden en nieuwe uitdagingen. Een nieuw jaar biedt ook een nieuwe kans om terug te blikken op de reis die je hebt afgelegd en om te zien hoe ver je bent gekomen als fotograaf. Kijk terug op de foto's en video's waar je trots op bent en de gebieden waarop je graag zou willen verbeteren. Gebruik het komende jaar om nieuwe grenzen te stellen en je vaardigheden te verbeteren.

Een nieuw jaar - Canon
Roberto Ventre – Lente!
Copyrightinformatie: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/


Print je foto's

Iedereen is gek op geprinte foto's en ze vormen nog altijd een leuke manier om momenten van het afgelopen jaar te delen met vrienden en familie. Print op het beste fotopapier, zoals Canon’s Photo Paper Plus Glossy II, om de prints een mooie glanzende afwerking te geven. My Image Garden is een handige softwaretoepassing waarmee je eenvoudig je foto's kunt ordenen en printen. Met deze software kun je uit verschillende indelingen kiezen zodat je meerdere foto's op één pagina kunt printen.


Maak een kalender

Persoonlijke kalenders zijn een geweldig cadeau voor vrienden en familie, maar je kunt er natuurlijk ook eentje voor jezelf maken. Met de software van My Image Garden kun je je eigen foto's verwerken in persoonlijke kalenders. De software is eenvoudig in gebruik: selecteer de mooiste foto's en maak één pagina voor het hele jaar of een set van 12 afzonderlijke maanden. Aangezien kalenders meestal niet ingelijst worden, is het misschien beter om fotopapier van goede kwaliteit gebruiken, zoals Canon’s Matte Photo Paper dat geschikt is voor creatieve toepassingen zoals wenskaarten, etalagemateriaal en papierkunst.