PIXMA Tips & Tricks

In de tutorials van deze maand wordt gekeken naar wat er gebeurt als je de regels voor fotografie overboord zet en je instinct volgt om spectaculaire beelden te maken. Als je spontaner te werk gaat, kan dat leiden tot onbedoelde maar prachtige en opvallende beelden die een moment of een emotie perfect pakken.

Printen met PIXMA

Direct printen vanaf je camera of smartphone is heel eenvoudig met de nieuwste PIXMA-printers.

[MASTER]Tutorial_PIXMA_1

Ashley Nadin, Een vreemd ding
Gebruiksrechten: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/


Printen via je smartphone of tablet

Als je afbeeldingen op je smartphone of tablet hebt staan, kun je ze eenvoudig printen met de speciale PIXMA Printing Solutions-app. Download de app gratis via Google Play of de Apple Store. Zodra de app is geïnstalleerd kun je je wireless PIXMA-printer toevoegen en je foto's printen via een Wi-Fi-verbinding.


Printen via je Wi-Fi-camera

Je kunt je favoriete foto's ook direct vanaf je camera printen via Wi-Fi. Met Canon PIXMA-printers die PictBridge ondersteunen kun je je foto's direct vanaf je camera printen via Wi-Fi. Zo hoef je de geheugenkaart dus niet meer uit je camera te halen en hoef je je foto's niet eerst meer op je computer op te slaan.

Beide printmethodes stellen je in staat om de papierinstellingen en de papiersoort te wijzigen om de prints te krijgen die je wilt. Ontdek meer.