PIXMA Tips & Tricks

Deze maand zijn de Tips & Tricks bedoeld om je te helpen de ongebruikelijke en nog niet ontdekte delen van de stad op te zoeken en de essentie vast te leggen in je foto's en video's.

PIXMA Tips & Tricks - Canon
Melbourne door Ralf Kaldenhoff

Foto's van steden kunnen krachtige beelden zijn om thuis aan de muur te hangen. Ze vormen vaak fantastische gespreksonderwerpen. En als je dan een beeld hebt vastgelegd waar je trots op bent, is het leuk om het in al zijn glorie te laten zien of naar vrienden te sturen.

Als je weer thuis bent na je fotosessie in de stad, kun je je beste beelden compileren en ze printen om een prachtige collage te maken. Of kies een selectie beelden om te printen of om je persoonlijke reisgids mee te maken van de stad en de dingen die je hebt ontdekt.


Stuur een ansichtkaart naar een vriend of vriendin

Kleine prints zoals 10x15cm of 13x18cm zijn ideaal om te delen met familie en vrienden. Je kunt je foto, die je zelf hebt geprint met je PIXMA-printer, zelfs als ansichtkaart versturen. Kies voor een glossy papiersoort zoals de Photo Paper Plus Glossy of Photo Paper Pro voor de scherpste prints en de meest levendige kleuren.