PIXMA Tips & Tricks

Deze maand verkent Canon nieuwe manieren om authentieke emoties vast te leggen. Het doel is je foto's te verbeteren en je kijkers dieper te raken.

Menselijke emoties laten zich niet in vaste regels vangen: ze zijn spontaan en gebaseerd op wat iemand voelt. Je camera dus altijd bij de hand houden is een van de eerste regels om ze vast te leggen. Ongeplande opnamen kunnen prachtige resultaten opleveren. Probeer opnamen te maken wanneer je onderwerp dat niet verwacht, of druk de sluiter in vlak nadat ze denken dat je een foto hebt gemaakt. Ze zien er dan veel natuurlijker en ontspannener uit.

Of je nu foto's maakt om ze te delen of gewoonweg voor jezelf te houden, met de tutorials van Canon ontdek je hoe je gemoedstoestanden en gevoelens effectiever kunt vastleggen.

Persoonlijke wenskaarten printen met je PIXMA


PIXMA Tips & Tricks - Canon

Holly Victoria Norval - Zonsopgang in de sneeuw
https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/


Als je iets creatiefs wilt doen met je emotioneel geladen foto's en ze wilt delen, kun je er eenvoudig zelf wenskaarten van maken met je PIXMA-printer. En wel zo: 

  • Met Canon’s My Image Garden-software kun je kiezen uit een breed scala aan kaarten die je naar wens kunt aanpassen, bijvoorbeeld voor een verjaardag, bruiloft, feestje en nog veel meer.
  • Je kunt je eigen foto's aan de kaart toevoegen en je creativiteit de vrije loop laten door tekst en achtergronden aan te passen.
  • Vervolgens kun je het printformaat selecteren, uiteenlopend van 10 x 15 cm tot A4.
  • Pas de papierinstellingen aan wanneer je klaar bent om te gaan printen. Gebruik Canon Matte Photo Paper (Matglans Fotopapier) voor de beste resultaten. 
  • Experimenteer met verschillende resultaten tot je tevreden bent. Met een gepersonaliseerde wenskaart maak je de ontvanger altijd blij.