PIXMA Tips & Tricks

Verken de wereld vanuit nieuwe perspectieven

Deze maand staat een nieuw perspectief op het leven centraal. Maak kennis met twee Russische avonturiers, Vadim en Vitaliy, die de fascinerendste steden ter wereld verkennen - vanuit adembenemende hoeken.

Voor je eigen foto's hoef je niet per se gebouwen te beklimmen om iets vanuit een andere hoek vast te leggen. Vertel een verhaal gewoon vanuit een andere invalshoek en roep zo nieuwe emoties op. Je doet dit door een bepaalde stemming te creëren, ideeën uit te drukken of een verhaal te vertellen door middel van je foto's.

Het mooiste is als je beeld indruk maakt op de kijker die het voor het eerst ziet.

Je kunt ideeën uitdrukken door middel van de compositie. Je kunt bijvoorbeeld contrasten laten zien in een opname van een bruisende stad door scherp te stellen op iemand die rustig zit te mediteren op een metroperron. Of je kunt door te hurken, de voeten van forenzen fotograferen en zo een ander perspectief van je dagelijkse reis naar het werk te bieden. Bekijk de Tips & Tricks voor meer wetenswaardigheden.

Een uniek perspectief creëren kan ook door te experimenteren met kleur. Lees verder en ontdek hoe kleur de manier waarop we dingen zien kan vormen en een vleugje magie kan toevoegen aan je foto's.

Foto's van je smartphone printen met PIXMA

Heb je de laatste tijd nog unieke perspectieven vastgelegd? Misschien had je alleen je smartphone of tablet bij je toen zich een fantastisch fotomoment voordeed. In dat geval is printen een geweldige manier om deze beelden overal te laten zien: thuis, op je werk of als cadeau voor vrienden of familie .

Foto's van je smartphone printen met PIXMA - Canon
© Pravin Premkumar - Canon Powershot SD1100 IS
Creative Commons-licentie

Printen vanaf smartphones en tablets is heel eenvoudig met de Canon PIXMA Printing Solutions-app. De app is verkrijgbaar voor Windows-, Android- en iOS-apparaten.

Met de app kun je via Wi-Fi gewoon op een compatibele Canon PIXMA-printer printen vanaf je smartphone of tablet.