PIXMA Tips & Tricks

Als je wilt dat je foto's beweging uitbeelden, kun je de beweging bevriezen OF een creatieve vervaging toestaan zodat je foto's het idee van beweging uitbeelden. Afhankelijk van het doel van je foto kun je uit deze twee opties kiezen. Als je de beweging bevriest, kun je bijvoorbeeld de emotie op het gezicht van een tennisspeler vastleggen. Dit zal een heel ander bericht uitdragen dan een opname met een vervagende beweging over de tennisbaan. Beide opties kunnen even krachtig zijn.

Welke camera je ook gebruikt, er zijn meerdere technieken om beweging zo effectief mogelijk vast te leggen, terwijl je je creativiteit toepast en een verhaal vertelt via je foto's. Canon-tutor Brian Worley legt uit hoe je het beste uit je camera kunt halen. Hij heeft ook handige tips voor het filmen met je LEGRIA en hij legt uit hoe je dynamische foto's boordevol beweging kunt printen met je PIXMA-printer.

Het selecteren van de juiste instellingen voor prints boordevol actie

Je kunt je foto's printen met behulp van een PIXMA om je actieshots te laten zien. Met PIXMA-printers kun je prints van hoge kwaliteit maken met verbazingwekkende details. Zo maak je de mooiste prints:
•    Kies het juiste papierformaat dat bij de foto past (zo kun je afbeeldingen met een hoge resolutie op papier groter dan A4 printen, als je printer dit formaat ondersteunt)
•    Kies de juiste papiersoort voor het printen van prachtige kleuren (gebruik de PIXMA in combinatie met het brede scala aan fotopapier van Canon voor nauwkeurige kleurenprints)
•    Verhoog de kwaliteitsinstellingen van het printerstuurprogramma om zoveel mogelijk details naar voren te brengen in de prints

Gebruik de My Image Garden-software in combinatie met de PIXMA

My Image Garden is een handige softwaretoepassing waarmee je eenvoudig je foto's kunt ordenen en printen. De software kan afbeeldingen uit video's printen met behulp van camera's van Canon. De software kan bovendien meerdere afbeeldingen voor het printen combineren tot één bestand. Kortom: als je een video hebt van een serverende tennisspeler, kun je de opname opbreken in individuele afbeeldingen en ze combineren om de hele serve in één print weer te geven.