Tips & Tricks: Fotograferen tijdens de feestdagen

Fotostudio

Als je een feestje geeft, is het een geweldig idee om een fotostudio te improviseren, zodat iedereen een leuke herinnering mee naar huis kan nemen.

Richt een hoekje van de ruimte in als een kleine fotostudio. Je hebt hiervoor alleen maar een neutrale achtergrond (bijvoorbeeld gordijnen of een geschilderde muur) en een camera op een statief nodig. Met een ISO-instelling van 800 of 1600 hoef je misschien geen flitser te gebruiken, maar de keuze is aan jou. Vraag je gasten of ze op een bepaald moment tijdens de avond een foto van zichzelf willen maken.

Picture_Tutorial_img4_EOS

Je kunt de zelfontspanner van je EOS of een afstandsbediening zoals RS-6 gebruiken. Je gasten hoeven alleen maar voor de camera te gaan staan en op de knop van de afstandsbediening te drukken. Als je zeker wilt weten dat de afstandbediening aan het einde van het feest niet verdwenen is, kun je deze het beste met een lang stuk touw aan een stoel vastknopen. Je kunt de afbeeldingen uploaden naar je CANON iMAGE GATEWAY fotoalbum en je gasten toegang geven tot je foto's.

Experimenteer!
De feestdagen zijn door de vrije dagen een uitstekende gelegenheid om je camera wat beter te leren kennen en wat nieuwe ideeën uit te proberen. Dus laad de batterij op, zorg dat je ruimte genoeg hebt op je geheugenkaart en ga erop uit om bijzondere en ongewone foto's te maken.

1  2  3  4

spacer
					image
Andere Tips & Tricks
Seizoenen en weer
Perfecte portretten
Ontdek je camera
Fotografie in zomerlicht
Compositie
Filmen