Uitleg: actiefotografie

Verschillende sluitertijden geven verschillende effecten

Ook beelden waarin het onderwerp is bevroren, kunnen snelheid en actie goed weergeven. Deze video toont het effect van verschillende sluitertijden.

Deze video toont het effect van verschillende sluitertijden

Opsturen naar de Galerij
Je hebt gezien hoe je actie kunt vastleggen; nu is het tijd om het zelf te gaan proberen. Bekijk de foto's die je hebt gemaakt kritisch en stuur je beste beelden naar de You Connect-galerij. Wie weet wordt jouw foto volgende maand weergegeven.

Ontdek het EOS-systeem
Met een nieuw objectief zie je alles in een ander perspectief en wordt een wereld van nieuwe fotografische mogelijkheden voor je geopend. Probeer bijvoorbeeld dit objectief eens.

EF 70-200mm f/4L USM*
De EF 70-200mm f/4L USM is een uitstekend en betaalbaar objectief dat je dichter bij de actie brengt. Dit hoogwaardige telezoomobjectief uit de Canon L-serie is licht, compact en heeft een maximale lensopening van f/4; ideaal dus voor sport-, natuur- en reisfotografie.

Picture_Tutorial_p3_02

Bovendien is de EF 70-200mm f/4L IS USM prima geschikt om mee uit de hand te fotograferen dankzij de ingebouwde Image Stabilizer (IS, beeldstabilisatie) met vier stops.

* Vereist vattingadapter EF-EOS M voor EOS M

1  2  3