De geweldige nieuwe serie PIXMA printers beschikt over twee unieke nieuwe functies

Bekijk de nieuwe serie PIXMA printers voor meer informatie over de twee nieuwe exclusieve functies die de printers nog handiger maken: de Full HD Movie Print en CREATIVE PARK PREMIUM.

Full HD Movie Print
Hoe vaak wil jij tijdens het maken van een film een speciaal moment converteren naar een fotoprint van hoge kwaliteit? Met de Full HD Movie Print kun je afzonderlijke beelden van HD-opnamen die met een Canon camera zijn gefilmd vastleggen en printen, met uitzonderlijke details en een resolutie tot wel 1920x1080 (1080p).

Nu kun je je HD-video's bekijken en foto's maken van het exacte moment dat dat doelpunt werd gemaakt, of dat de kaars op de verjaardagstaart werd uitgeblazen.

CREATIVE PARK PREMIUM
Creative Park is een populaire Canon-website voor artistieke ideeën en printmogelijkheden. Met de nieuwste PIXMA's iP4850, MG5150, MG5250, MG6150 en MG8150 heb je toegang tot CREATIVE PARK PREMIUM* voor exclusieve foto's, kaarten en illustraties van befaamde fotografen en artiesten als Norman Rockwell en Beatrix Potter.

Met het assortiment prachtige beelden kun je professioneel ogende kaarten, kalenders en nog veel meer printen.

Meer informatie over de nieuwste PIXMA's

 * CREATIVE PARK PREMIUM is exclusief beschikbaar voor gebruikers wanneer een volledige set originele Canon-inkt in de printer wordt gebruikt.

spacer
					image
Meer artikelen