De slimste en stijlvolste van de klas

Net op tijd voor het begin van het nieuwe studiejaar heeft Canon de F-715SG geïntroduceerd als onderdeel van de serie wetenschappelijke rekenmachines. Deze slanke, stijlvolle rekenmachine, die 250 functies heeft en beschikbaar is in drie kleurencombinaties, is de eenvoudige oplossing voor ingewikkelde vraagstukken.

Picture_news1

De F-715SG, ideaal voor onderwijs op alle niveaus, heeft een extra groot LCD-display met twee regels. Hierdoor zie je tegelijkertijd je berekening en de uitkomst, zodat je zeker kunt zijn van het resultaat. Omdat je maximaal 17 berekeningen kunt opslaan en oproepen, kun je verschillende scenario's uitproberen om een berekening op diverse manieren uit te voeren.

De F-715SG is beschikbaar in het zwart en in twee witte varianten, met de keuze uit magenta en blauw voor de pijltoets en de beschermkap. De beschermkap beschermt de toetsen en het scherm bij het dagelijkse gebruik op school of tijdens college.

Deze rekenmachine heeft echter meer dan een stoer design, want de onderkant en beschermkap zijn gemaakt van gerecycled plastic, op basis van het zevenstappenproces van Canon.

Picture_news2

Bovendien werkt het apparaat op zonne-energie, met een back-upbatterij voor het geval er onvoldoende licht is. Er is zelfs een automatische uitschakelfunctie, die de calculator uitschakelt als je hem 7 minuten niet hebt gebruikt.

De F-715SG maakt deel uit van de uitgebreide serie wetenschappelijke rekenmachines van Canon. Lees meer over deze serie.

spacer
					image
Meer artikelen