Alles wat je nodig hebt om prachtige foto's te maken tijdens de zomervakantie.

De zomervakantie is een ideale periode om foto's te maken van de mensen om wie we geven en van de verschillende plaatsen die we bezoeken.

Neem alles mee wat je nodig hebt
Vaak moet je je camera voor een langere tijd overal mee naartoe nemen wanneer je op vakantie bent. Het is daarom handig om een zachte cameratas te hebben zodat je de camera bij de hand hebt en beschermt tegen beschadiging. Er zijn tassen die speciaal zijn ontworpen voor de serie digitale camera's van Canon.

Als je een EOS hebt, overweeg dan de aanschaf van een filter voor je objectief voordat je op reis gaat. Sommige beschermen je objectief tegen schade, terwijl andere, zoals een polarisatiefilter, je foto's verbeteren.

Ben je deze zomer ergens waar een adembenemend onderwater leven te bewonderen is, ga dan eropuit met je waterdichte behuizing, zodat je de magie tot wel 40 meter onder water kunt vastleggen. Bepaalde digitale compactcamera's van Canon hebben ook een speciale onderwatermodus waardoor de kleuren natuurlijk overkomen.

Profiteer van de technische expertise van Canon
Als je camera over speciale scènemodi beschikt, heb je misschien wat aan Beach (Strand), Sunset (Zonsondergang), Low Light (Weinig licht) en Foliage (Bladeren). Selecteer de juiste modus en de camera doet de rest. Als je een nieuwer model met Smart Auto-modus hebt, bepaalt de camera de juiste instellingen voor de foto. Kijk in de handleiding welke functies je camera heeft en hoe je deze kunt gebruiken.

Bepaalde camera's beschikken over Smart Flash Exposure. Deze functie past het flitsniveau aan, afhankelijk van de situatie. Dus als je overdag in de zon foto's maakt, zal de Smart Flash Exposure flitsen om schaduw op het gezicht van het onderwerp te voorkomen. En als je geniet van het nachtleven, zal de flits automatisch worden geoptimaliseerd om het fletse, onnatuurlijke effect dat je soms krijgt te voorkomen.

Meer informatie over de technologie achter Canon's compactcamera's.

spacer
					image
Meer artikelen