Delen op Flickr met je Wi-Fi-camera

Een van de vele voordelen van de Wi-Fi-compactcamera's van Canon is dat je foto's rechtstreeks naar webservices zoals Facebook, YouTube en Twitter kunt uploaden. Nu is ook Flickr aan de lijst van ondersteunde services toegevoegd, waardoor je gemakkelijker je foto's naar je account kunt uploaden, gewoon om ze te presenteren of als back-up.

NEP_Page_1_01
Foto's delen is heel eenvoudig met een Wi-Fi-compactcamera van Canon

De camera instellen voor delen op Flickr gaat op dezelfde manier als bij het instellen van andere webservices. Download eerst de meest recente versie van de CameraWindow DC-software. Selecteer je cameramodel, klik op de tab "Downloads" en kies "Software". Download en installeer vervolgens de recentste versie van CameraWindow DC.

Sluit je camera met een USB-kabel op de computer aan en start CameraWindow DC. Selecteer "Set Up Web Services" (Webservices instellen) en meld je aan met je CANON iMAGE GATEWAY-account. Als je die niet hebt, kun je er hier een instellen.

NEP_Page_1_02
Je moet CameraWindow DC starten

Selecteer "Edit Web Services" (Webservices bewerken) en klik bij Flickr op "Edit" (Bewerken). In dit scherm kun je een verbinding tot stand brengen tussen je Flickr-account en je Wi-Fi-camera. Je kunt kiezen of je foto's alleen op Flickr wilt opslaan, of zowel op Flickr als in je CANON iMAGE GATEWAY-onlinefotoalbum.

NEP_Page_1_03
Bewerk je Flickr-koppeling

Je kunt ook een opmerking invoeren die bij elke foto die je deelt wordt geplaatst, of de functie "Add Comment" (Opmerking toevoegen) van de camera gebruiken (als deze wordt ondersteund). Gedetailleerde stapsgewijze instructies voor het toevoegen van webservices aan je Wi-Fi-camera vind je in de supportsectie van de Canon website.

Als je camera "Send via Server" (Via server verzenden) of "Image Sync" (Beeldsynchronisatie) ondersteunt, kun je in het instellingenmenu ook Flickr als online back-upbestemming kiezen.

*Het FLICKR-merk is een gedeponeerd handelsmerk van Yahoo! Inc

spacer
					image
Meer artikelen