Webpagina's op een slimme manier printen

Met de Canon Easy-WebPrint EX kun je eenvoudig en effectief informatie van internet printen. Het geeft je volledige controle over wat je print.

Deze slimme software (een plug-in voor Windows Internet Explorer 7.0 of hoger) biedt je totale controle over wat je vanaf het internet print. Het is gemakkelijk in gebruik, bespaart papier en is beschikbaar voor alle PIXMA- eigenaars, welk model je ook hebt.

Download de software voor je PIXMA-printer of All-in-One.

Deze toepassing is geweldig als je een uitstapje of een vakantie aan het plannen bent. Je kunt verschillende websites bezoeken om alle noodzakelijke informatie te verzamelen, zoals het adres van het hotel, de vluchtinformatie, plaatselijke toeristische trekpleisters en de weersverwachting. Deze informatie zet je heel overzichtelijk op één vel papier. Je kunt zelfs een PDF maken van je samengestelde pagina.

De intuïtieve software stelt automatisch het formaat van elke webpagina in, zodat alle inhoud wordt vastgelegd. Daardoor krijg je altijd alles wat je ook op het scherm ziet.

De software installeren is ook eenvoudig
Voor de nieuwste PIXMA's wordt de Easy-WebPrint EX-software automatisch opgehaald van de Canon-website tijdens de installatie van het stuurprogramma. Voor eerdere inkjetmodellen kan de software handmatig worden gedownload via het Canon Download Centre.

spacer
					image
Meer artikelen