Tips voor het printen van je voorjaarsfoto's

1302_15.jpg

Als wilt dat je prints overeenkomen met wat je op de computer of het LCD-scherm ziet, volg dan deze tips om fantastische foto's te printen met PIXMA-printers:

1) PAPIERFORMAAT: wees niet te ambitieus. Een afbeelding met lage resolutie die wordt vergroot, levert een print van lage kwaliteit op. PIXMA-printers ondersteunen allerlei papierformaten van 10x15 cm tot A3+, maar print alleen op een groter formaat als je foto's een hoge resolutie hebben.

2) ORIGINELE INKT: gebruik originele Canon-inkten voor beelden van hoge kwaliteit en optimale duurzaamheid van prints. Voor ultieme fotoprints en nauwkeurige kleuren is het raadzaam printers met een één-inktsysteem te gebruiken, omdat deze de kleuren van foto's nauwkeuriger reproduceren.

3) PAPIERTYPE: kies uit een breed scala aan Canon-fotopapiertypen om prints een andere look te geven. PIXMA-printers ondersteunen allerlei typen fotopapier, zoals glanzend, mat of zelfs gestructureerd. Canon raadt het gebruik van Canon PIXMA-printers met originele Canon-inkt en Canon-fotopapier aan, omdat deze zijn ontwikkeld om in combinatie met elkaar fotoprints van optimale kwaliteit te produceren.

4) PRINTERINSTELLINGEN: bij de keuze van de afbeelding en het printen moet je de printerinstellingen aanpassen voor de beste beeldkwaliteit. Kies uit opties als Fotoprint en Hoge kwaliteit en selecteer het juiste papiertype en -formaat.

spacer
					image
Meer artikelen