Het laatste PIXMA-nieuws

Er gaat niets boven een mooie print in je handen, dus zorg dat je PIXMA altijd klaar is voor gebruik.

NP_Page1_01
Canon heeft een uitgebreid assortiment inkten en papier voor alle PIXMA-printers

Met een voorraad reservecartridges voor je PIXMA weet je zeker dat je nooit zonder inkt komt te zitten. De originele inkten van Canon zijn specifiek voor jouw PIXMA ontwikkeld. Hiermee krijg je prachtige, levendige kleuren in je foto's. Kleine letters en scherpe lijnen in documenten worden helder en duidelijk geprint.

Er zijn nu voor veel PIXMA's ook XL-cartridges beschikbaar. Hiermee kun je meer prints maken dan met de standaardcartridges, zodat je ze minder vaak hoeft te vervangen. En doordat er minder cartridges worden verbruikt, is er ook minder verpakkingsmateriaal nodig, zodat het milieu ook wordt ontlast. Gebruik onze cartridgezoeker om de juiste cartridges voor je PIXMA te vinden.

Canon heeft tevens een heel papierassortiment. Of je nu prints van fotolabkwaliteit wilt maken of je foto's met galeriekwaliteit wilt presenteren, je vindt het juiste papier in het assortiment van Canon. Je kunt zelfs T-shirttransfers en fotostickers maken. Ontdek het assortiment voor je PIXMA.

Gebruik je PIXMA overal met cloudprinting

NP_Page1_02
Rechtstreeks printen via internet

Je kunt met veel van de huidige PIXMA-printers rechtstreeks vanuit de cloud printen. Op printers met het vernieuwde PIXMA Cloud Link kun je online content rechtstreeks op het printerscherm bekijken en printen.

Met cloudprinting print je documenten en afbeeldingen rechtstreeks vanuit online opslagservices zoals Dropbox en Evernote. Blader door hoge resolutie foto's en print ze rechtstreeks vanaf online fotoalbums in onder meer CANON iMAGE GATEWAY, Flickr, Photobucket en Picasa. Je kunt zelfs je favoriete foto's vanaf Facebook en Twitter printen.

NP_Page1_03
Externe toegang tot je PIXMA met de Canon PIXMA Printing Solutions-app

Je kunt je PIXMA extern bedienen via bepaalde iOS- en Android-smartphones en -tablets met de gratis PIXMA Printing Solutions-app. Gebruik de app met printers met cloudfunctionaliteit, zodat je profiteert van externe toegang tot PIXMA Cloud Link-services.

  • Wi-Fi-print: print een foto vanaf je smartphone of tablet terwijl je van huis bent, of scan documenten naar je mobiele apparaat.
  • Cloud-print: gebruik extern dezelfde PIXMA Cloud Link-services als met je printer.
  • Printerinstellingen: controleer de status van printer en inkt terwijl je van huis bent.

Controleer dus of je printer de PIXMA Cloud Link-services heeft en profiteer van extra mogelijkheden. Zo niet, dan is nu het moment om het assortiment te bekijken en jezelf een mooi cadeau te geven.

spacer
					image
Meer artikelen