Als je deze maand een foto instuurt die in de You Connect-galerij wordt geplaatst, maak je kans op een Canon EOS 600D met objectief

De Galerij heeft deze maand iets extra's. Naast het plezier je foto terug te zien in de galerij, kun je ook één van drie geweldige Canon-producten winnen.

Picture_Silver-01

De Galerij van volgende maand heeft iets speciaals. Stuur je meest opvallende foto's van 2011 in waarin je vaardigheden en verbeelding goed tot uiting komen. Dat mag een foto zijn van eerder in het jaar of één die is gemaakt tijdens de feestdagen.

Naast de mogelijkheid je foto te laten zien in de You Connect-galerij, bieden wij nog een extra stimulans. De drie foto's die als beste uit de bus komen, winnen één van drie geweldige Canon-producten. De eerste prijs is een EOS 600D met EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II. Overige prijswinnaars winnen een PowerShot SX230 HS of een zwarte SELPHY CP800.

Kijk eens in je verzameling van 2011 en selecteer sprekende foto's waarvan je denkt dat ze indruk zullen maken op de jury. Vervolgens verzend je die naar de Galerij. Zelfs als je foto niet wint en niet in de Galerij wordt getoond, wordt deze nog wel getoond in de Tips & Tricks voor fotografie.

De wedstrijd loopt tot 8 januari 2012 en de winnaars worden bekendgemaakt in het You Connect-nummer van februari 2012. Klik hier voor de voorwaarden.

spacer
					image
Meer artikelen