Nieuwe PowerShots en SELPHY van Canon

Canon heeft een technologie ontwikkeld die de PowerShot- en SELPHY-series sterk verbetert. De uitbreiding met 2 nieuwe PowerShots en een compacte SELPHY maken het nog makkelijker om je keuze te bepalen.

PowerShot SX130 IS – met 12x optische zoom, 12,1 megapixels voor haarscherpe opnamen en prints op posterformaat. Met de Smart Auto-modus en Easy-modus is deze camera ook geschikt voor het hele gezin. Dankzij de slimme sluiterfunctie met Wink Self-Timer is het maken van groepsfoto's gemakkelijker dan ooit. In de Miniatuureffect-filmmodus kun je HD-films maken waarin je onderwerpen eruitzien als miniatuurschaalmodellen, wat garant staat voor urenlang pret!

PowerShot S95 – dankzij het HS-systeem en een f/2-objectief presteert de 10,0 MP PowerShot S95 optimaal bij weinig omgevingslicht en produceert de camera foto's van professionele beeldkwaliteit. De functies voor het maken van HD-films en RAW-opnamen en de unieke objectiefring voor snelle handmatige bediening maken dit de perfecte pocketcamera voor de serieuze fotograaf. Dankzij de nieuwe High Dynamic Range-modus, de mogelijkheid om RAW-opnamen te maken plus de unieke objectiefring voor snelle handmatige bediening is deze PowerShot in pocketformaat de perfecte camera voor de serieuze amateurfotograaf. Met deze camera kun je HD-films met stereogeluid opnemen en afspelen op het 7,5 cm PureColor II G LCD-scherm.

SELPHY CP800 – met deze ultracompacte fotoprinter, die direct opstart, kun je in minder dan een minuut prints produceren vanaf je camera, geheugenkaart of USB-stick - prints die bovendien 100 jaar meegaan! Deze gebruiksvriendelijke fotoprinter is voorzien van een kantelbaar LCD-scherm, automatische rode-ogen-correctie en SELPHY Photo Print-software met Voice Guidance, zodat je altijd foto's print van sublieme kwaliteit. De gemakkelijk te gebruiken printpakketten garanderen een optimaal resultaat, of je nu prints maakt op briefkaartformaat, L-formaat, creditcardformaat of stickerformaat.

Klik hier om het complete assortiment Canon compactcamera's te bekijken

spacer
					image
Meer artikelen