De nieuwe compactcamera's van Canon verleggen de grenzen

Canon introduceert nieuwe compactcamera's met functies die het maken van superieure foto's eenvoudiger maken dan ooit tevoren.

Maak kennis met de allerbeste compactcamera

Picture_PowerShot G1 X

De PowerShot G1 X is een revolutionaire nieuwe camera met de beeldkwaliteit en bediening van een digitale spiegelreflexcamera in een compacte metalen behuizing. De grote Canon CMOS-sensor van 18,7 mm x 14 mm gebruikt dezelfde pixelgrootte en -structuur als de EOS 600D en definieert, in combinatie met de nieuwste DIGIC 5-processor, nieuwe standaarden voor situaties met weinig licht, dankzij een ISO-bereik tot 12.800.

Door gebruik te maken van hetzelfde ontwerp, dezelfde fabricage en dezelfde kwaliteitsprocessen als de vermaarde EF-reeks behaal je met het PowerShot G1 X-objectief professionele resultaten. Ontdek waarom de PowerShot G1 X een nieuwe norm is voor de mogelijkheden van een compactcamera.

Klein en stijlvol met verbluffende prestaties

Picture_IXUS 500 HS - IXUS 125 HS

De nieuwste IXUS-modellen combineren verbluffende prestaties met een stijlvolle kleine behuizing en bieden je de keuze uit een aantal krachtige kleuren. De IXUS 500 HS beschikt maar liefst over 12x optische zoom en dat in een toestel dat slechts 19,2 mm dik is, wat het de dunste camera met deze specificaties ter wereld maakt¹. De IXUS 125 HS is voorzien van een ultragroothoekobjectief van 24 mm en 5x optische zoom waardoor gebruikers meer in één foto kunnen vastleggen.

Beide camera's zijn voorzien van Canon’s HS System met de nieuwste DIGIC 5-processor voor gedetailleerde, flatteuze foto's zonder flits. De verbeterde Smart Auto-functie herkent 58 verschillende soorten scènes en stelt de camera in voor de beste foto's. Met Face ID kunt u maximaal twaalf personen in de camera vastleggen (inclusief de leeftijd), zodat Smart Auto altijd de juiste scène kan selecteren op basis van de leeftijd, de activiteit en de omgeving. De foto's worden zelfs gelabeld met de naam van de persoon, zodat je sneller de gewenste foto's zult vinden.

Als je op zoek bent naar een combinatie van gebruiksgemak, een fraai uiterlijk en verbluffende resultaten, dan ben je bij de IXUS 500HS en IXUS 125 HS aan het juiste adres. Nu moet je alleen nog bepalen welke je neemt... Meer informatie over de IXUS 500 HS en de IXUS 125 HS.

¹ Correct vanaf december 2011. Volgens Canon Inc. Research

spacer
					image
Meer artikelen