De voordelen van het gebruik van Canon inkt en papier

De PIXMA-printers van Canon hebben een uitstekende reputatie wat betreft het maken van kwaliteitsprints. Een PIXMA-printer is echter slechts het begin. Je hebt ook Canon inkt en fotopapier nodig. Dankzij de combinatie van deze drie producten krijg je prachtige foto's die heel lang mooi blijven.

PIXMA-printers zijn speciaal ontworpen voor gebruik met inkt en fotopapier van Canon. Met de combinatie van Canon inkt en Canon fotopapier met coating met kleine gaatjes worden volle, levendige kleuren ingesloten onder het papieroppervlak. Het resultaat is een print die sneller droogt, langer mooi blijft en een glanzendere afwerking heeft.

Voor elke situatie is er een geschikte Canon fotopapiersoort, van mat tot zijdeglans

  • Photo Paper Pro Platinum (PT-101) en Photo Paper Pro II (PR-201):  Perfect voor professionele prints met een afwerking als in een fotostudio 
  •  Photo Paper Plus (PP-201)  Ideaal voor serieuze amateurfotografen die de blits willen maken met hun foto's
  • Semi-Gloss Photo Paper (SG-201) Voor de perfecte afwerking in zijdeglans
  • Glossy Photo Paper (GP-501):  De keuze voor elke dag, geschikt voor het printen van vakantiefoto's
  • Creative Media (MP-101 & HR-101N): Dankzij de hoge helderheid is dit de ideale keuze voor opvallende voorstellingen met levendige kleuren

De combinatie van Canon fotopapier en originele Canon inkt zorgt voor prints van hoge kwaliteit met levendige kleuren waardoor je foto's tot leven komen en tot wel 100 jaar meegaan.

Bekijk hier welke inkt en papier van Canon geschikt is voor jouw PIXMA.
 
Als je in het bezit bent van een PIXMA-printer dan kun je niet om het gebruik van originele producten heen. En de eenvoudigste manier om deze producten te kopen is via de Canon Webshop. Bezoek nu de webwinkel.

spacer
					image
Meer artikelen