Wees getuige van alle actie tijdens de door Canon gesponsorde IAAF-wereldkampioenschappen.

Tussen 10 en 18 augustus nemen meer dan 2000 van de beste atleten ter wereld deel aan de IAAF-wereldkampioenschappen (International Association of Athletics Federations) in Moskou. Ook Usain Bolt en Allyson Felix zijn van de partij.

Picture_News-01-image01.jpg

Canon is de officiële partner en sponsor van de IAAF-wereldkampioenschappen 2013 in Moskou en onderstreept hiermee de langetermijnrelatie met sport en de gezamenlijke doelen "bij te dragen aan de stimulering en ontwikkeling van atletiek overal ter wereld en de daarmee samenhangende waarden universaliteit en uitmuntendheid." Het evenement is onderdeel van een sponsorprogramma dat loopt tot 2016 en 15 IAAF World Athletics Series-evenementen omvat.

Camera's, objectieven, videocamera's, kopieerapparaten, All-in-One apparaten, printers, scanners, faxapparaten en projectoren van Canon zijn de officiële in- en uitvoerproducten voor het evenement. Maar de relatie gaat nog dieper dan dat. Er is on-site mediaondersteuning inclusief een cameraservicecentrum voor de sportfotografen die verslag doen van het evenement.

Meer dan 200 landen/gebieden zullen voor naar schatting zo'n 5 miljard kijkers via televisie verslag doen van de spelen. Neem contact op met je lokale programmamakers om op de hoogte te blijven van alle opwindende ontwikkelingen.

Als je deze zomer een sportevenement gaat bijwonen, zorg dan dat je deze eenvoudige tips & tricks leest. Ze vormen de basis voor het maken van betere actiefoto's.

spacer
					image
Meer artikelen