Ontwerp en print je eigen t-shirts!

Een t-shirt met je persoonlijke statement: de ideale manier om op te vallen bij festivals en andere evenementen. Ontwerp je eigen t-shirts met de TR-301 T-Shirt Transfers van Canon!

T-shirts zijn perfect voor de zomer. En een t-shirt met je eigen ontwerp is nog veel leuker dan een shirt dat je gewoon in de winkel koopt. Als je met je vrienden naar een festival gaat, is het een idee om allemaal t-shirts met hetzelfde ontwerp te dragen. Zo kun je elkaar altijd gemakkelijk terugvinden.

Je eigen t-shirt maken is heel eenvoudig. Maak om te beginnen een ontwerp* op je computer met hiervoor geschikte software. Zet daarna de TR-301 T-Shirt Transfers in je PIXMA om je ontwerp te printen. Het resultaat strijk je op een t-shirt en voilà: je bent de trotse eigenaar van je eigen unieke t-shirt. De volledige instructies worden meegeleverd bij de transfers.

* Als je een bedrijfslogo, handelsmerk, tekenfilmfiguur enz. namaakt, kun je het ontwerp niet altijd voor commerciële doeleinden gebruiken vanwege het auteursrecht.

spacer
					image
Meer artikelen